Firefox'a yepyeni özellikler eklendi!

Firefox, iOS platformundaki uygulamasını güncelledi. Firefox 8.0 ile gelen yenilikler çok hoşunuza gidecek.

Firefox'a yepyeni özellikler eklendi!

Mozilla bugün, iOS cihazları için Firefox tarayıcısının yeni bir sürümünü piyasaya sunduğunu açıkladı. Güncellenmiş tarayıcı, birçok yeni özellik ve iyileştirme ile birlikte geliyor.

Bugün duyurulan tüm geliştirmelerin, gelecek nesil web motorunu geliştirme ve tüm kullanıcılara 2017 yılının sonuna kadar önemli gelişmeler sağlayacak olan Mozilla'nın, Project Quantum için sahne alması bekleniyor.

--> 

Firefox 8.0 sürümünün en önemli noktalarından biri olan ekranın parlaklığını azaltan ve gözlerdeki gerginliği hafifleten yeni Gece Modundan bahsetmeliyiz. Ayrıca, tarayıcıda yeni bir QR kodu okuyucu bulunuyor. Bu yüzden QR kod için bir üçüncü taraf uygulaması indirmeniz gerekmeyecek.

Kullanıcıların mobil gezinti deneyimini geliştirmek için sekme deneyimi daha da iyileştirildi. Buna ek olarak, Mozilla, yMail'i desteklenen e-posta istemcisini desteklemeye başladı.

1500619104_firefox.jpeg

Parolaları senkronize etme özelliğinin, artık daha iyi çalıştığını belirtelim. Güncelleme ile bazı hata düzeltmeleri ve performans iyileştirilmeleri de yapıldı. Örneğin, YouTube ve diğer video sitelerinde yaşanan donma sorunu giderildi. Ayrıca, Firefox kullanıcıları artık harici bir klavyeden adres çubuğunu kontrol edebiliyor.

Son olarak, Firefox'a tarama deneyimini iyileştirmek için ipuçları ve zamandan tasarruf sağlayan yeni özellik önerileri sekmesi eklendi. Bu sadece başlangıçta Almanya ve ABD'de kullanıma sunulacak.