iPhone kullanıcıları duygusal, bencil ve yalancı

Yapılan bir araştırmaya göre iPhone kullanıcıları, Android telefon kullananlara göre daha duygusal, bencil ve yalancı yapıya sahip.

iPhone kullanıcıları duygusal, bencil ve yalancı

Android ve iPhone cihazları dünya çapında satılan tüm akıllı telefonların yüzde 90'ından fazlasını oluşturmaktadır. Bir akıllı telefon platformu kullanıcı hakkında çok şey anlatır. Londra merkezli üniversite tarafından 2015 ve 2016 yıllarında üç kez yapılan bir ankete göre, iPhone sahipleri, Android kullanıcılarıyla karşılaştırıldığında, daha çok kadın ve gençlerden oluşuyor ve iPhone telefonunu statü sembolü olarak görüyorlar.

iPhone kullanıcıları bencil, yalancı ve çılgınca davranmaya hazır

Ayrıca araştırmalar, iPhone kullanıcılarının diğer akıllı telefon platformları sahiplerine göre dürüstlük ve tevazu konusunda düşük seviyelerde ancak daha fazla duygusal olduğunu gösteriyor. Genel olarak anket, iPhone kullanıcılarının daha bencil, yalancı ve çılgınca davranmaya hazır kişiler olduğunu ima ediyor.

1479975885_what-your-choice-of-smartphone-says-about-you.jpg

Android kullanıcıları, daha yaşlı, daha dürüst ve daha sakin

Ankete göre Android kullanıcıları, daha yaşlı, daha dürüst ve daha sakin olup, para ve statüye daha az odaklanıyor.

Herkesin seçtiği akıllı platformunun kendi ruhuna bir pencere olduğuna inanılıyor. Araştırma sonucunun yüzde 70 doğru cevaplardan oluştuğu söyleniyor.

Peki siz, çevrenizdeki Android telefon ve iPhone akıllı telefon kullanıcıları arasında bir farklılık görüyor musunuz?