iPhone SE ile ilgili flaş iddia!

Apple mini iPhone modeli iPhone SE'yi bı yıl mı tanıtacak? İşte tanıtım tarihi ile ilgili son iddia!

iPhone SE ile ilgili flaş iddia!

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın mini telefonu iPhone SE’nin yeni versiyonunu bu yıl tanıtmayacağı haberini sizlere iletmiştik. Ancak,yeni bir raporda Apple'ın ikinci jenerasyon iPhone SE'yi Ağustos ayında düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Fransız web sitesi iGeneration, Apple'ın yeni iPhone 7S, 7s Plus'ı ve iPhone 8'i Eylül ayında tanıtması beklense de, Apple'ın önümüzdeki ay yeni bir 4 inçlik telefonu tanıtacağı bir etkinlik planladığını yazıyor.

Ancak bu rapora göre, yeni nesil modellerin başlangıcı üretim gecikmeleri nedeniyle Ekim ayında gerçekleşecek ve bu nedenle Apple yeni bir iPhone SE modeline daha fazla zaman ayırmayı planlıyor.

Özellikle iPhone 8'i etkileyen gecikmelere işaret eden raporların bolluğu göz önüne alındığında, bazı seviyelerde mantıklı olsa da, Ağustos ayı etkinliği Apple'ın tipik yayın planına uymuyor. Çünkü Cupertino yeni modelleri tanıtmak için her zaman Eylül ayını kullanıyordu.

Aynı raporda, Apple ikinci nesil SE ile yapmayı planladığı şeyin daha uygun bir model sunduğunu ve bu nedenle cihazın Avrupa'da 399 Euro fiyatla satışa sunulacağı iddia ediliyor. Mevcut model 489 Euro'dan satışa sunulmuştu.