iPhone ve Android tartışması iki arkadaşı canından ediyordu!

Samsung Galaxy S6 vs Apple iPhone 6 kullanan iki arkadaş benim telefonum senin telefonundan daha akıllı tartışmasında birbirini yaraladı.

iPhone ve Android tartışması iki arkadaşı canından ediyordu!

Günümüzde teknolojik cihazlara olan merak bazen marka fanatikliğine kadar gidebiliyor. Bu marka fanatikliği bazen anlamsız tartışmalara hatta kavgalara bile yol açabiliyor. Tıpkı Oklahoma'da olduğu gibi...

ABD'nin Oklahoma eyeletindeApple iPhone 6 ve Samsung Galaxy S6 kullanan iki oda arkadaşı benim telefonumun işletim sistemi seninkinden daha akıllı üzerine hararetli bir tartışmaya girdi. Bira içtikleri ve şarhoş oldukları belirtilen iki arkadaş tartışmayı o kadar büyütmüş ki olayı birbirlerini bıçaklamaya kadar götürmüşler. Kavgaya tutuşan iki arkadaştan biri bira şişesini arkadaşının kafasında kırarken, diğeride kırdığı bira şişesinin keskin uçlarıyla arkadaşına saldırıp yaralamış.

1429359359_img20150418151135.jpg

Polis soruşturmasında oda arkadaşlarının alkollu olduğunu olayın gece 01:00 sıralarında Oklahoma'da gerçekleştiği söyleniyor. Kavga sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan erkek arkadaşların ikisininde tedavi için hastaneye götürüldüğü bildirildi. Yerel televizyon kanalı KTUL'da günün haberi olan kavga, akıllı telefonların insan üzerinde bıraktığı marka ve işletim sistemi fanatikliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

KTUL.com - Tulsa, Oklahoma - News, Weather & Sports