iPhone Yükseltme Programı artık Apple Store'da

Apple'ın iPhone Yükseltme Programı artık online olarak gerçekleşebiliyor.

iPhone Yükseltme Programı artık Apple Store'da

Hatırlarsanız, geçtiğimiz yıl Apple bir iPhone Yükseltme Programı düzenlemiş ve bu program ile iPhone kullanıcılarının en son model iPhone 6S almasını sağlamıştı. Ancak bu program yalnızca şirketin fiziksel mağazaları aracılığı ile yapılan alımlar için geçerliydi.

1461661126_iphone-upgrade.png

Program içeriğine göre Amerika Birleşik Devletleri'nde üye olarak programa katılıyorsunuz ve iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinden birini aldıktan sonra ayda 32 dolardan başlayan bir ücret ödeyerek her sene, yeni, kilitsiz bir iPhone'a sahibi oluyorsunuz. Yani satın almadan telefonu kiralamış oluyorsunuz. Yenisi çıkınca da eskiyi verip yenisini alıyorsunuz. Apple Care+ garanti paketi de bu kiralamanın içinde yer alıyor. Apple bu sayede 220 milyon dolar değerinde satın alma finansmanı elde etti.

 1461661147_up-34.png

Kiralama programı şimdi de Apple'ın online mağazası üzerinden yapılan alımlar için geçerli oldu. Bu program artık Apple Store'dan da edinilebilir. Ancak şuan için bu program Türkiye’de kullanılmıyor. Umarız yakın zamanda ülkemize de gelir.