iPhone'da WhatsApp sesli arama özelliği hemen nasıl aktif edilir?

WhatsApp’ın sesli arama özelliği iPhone'larda beklemeden nasıl aktif edilir? Çözümü burada!

iPhone'da WhatsApp sesli arama özelliği hemen nasıl aktif edilir?

WhatsApp’ın geçtiğimiz ay içerisinde tüm Android telefonlara getirdiği arama özelliği bu hafta itibariyle iPhone kullanıcılarına kademeli olarak sunulacak. Peki sesli arama özelliği size gelmesini beklemeden nasıl aktif edebilirsiniz?

iPhone için WhatsApp’ın 2.12.1 numaralı sürümü kullanıma sunuldu. Ancak güncelleme ile birlikte sesli arama özelliğinin yavaş yavaş tüm cihazlara gönderileceği ve sürecin tamamlanmasının birkaç hafta süreceği belirtilmişti. Yani güncellemeyi indirir indirmez yeni özelliğe kavuşma ihtimaliniz bulunmuyordu.

1429884565_img20150424165939.jpg

Ancak, bununda bir yolu var. Gelen bilgilere göre WhatsApp, Android uygulamasında davetiye yoluyla aktif edilebilen süreci iOS içinde uygulamış bulunuyor. Yani özelliğin size gelmesini beklemeden özelliği direkt olarak aktif edebiliyorsunuz.

Bunun için WhatsApp'ın iOS için yayınlanan son sürümüne sahip olmanız ve(Android, iOS farketmez) sesli arama özelliği aktif olan bir arkadaşınızın sizi araması gerekiyor. Arandığınızda özellik otomatik olarak aktif olacaktır. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.