Isaac Mizrahi tarafından tasarlanan HP akıllı saat tanıtıldı

HP'den bayanlara özel Swarovski kristallerle kaplı akıllı saat tanıtımı geldi.

Isaac Mizrahi tarafından tasarlanan HP akıllı saat tanıtıldı

Daha çok bilgisayar donanımlarıyla kullanıcının karşısına çıkan HP, kasım ayından bu yana adım attığı giyilebilir cihaz kategorisi için yeni bir ürün duyurusu daha gerçekleştirdi. HP’nin yeni akıllı saatini Amerikalı ünlü tasarımcı Isaac Mizrahi  tasarlanırken, yuvarlak akıllı saat ilk bakışta kadran etrafını süsleyen Swarovski taşlarıyla dikkat çekiyor. Üzgünüz beyler şık görünümlü bu akıllı saat bayanlara özel.

1454077447_phpjq86rz.jpg

Dokunmatik olmayan ekrana sahip akıllı saatte kadran içerisinde bildirimleri görüntüleyen mini bir OLED ekran kullanılıyor. Android 4.4 ve iOS 8 üzeri sürümlere sahip mobil cihazlarla Bluetooh bağlantısı üzerinden eşlen saat bildirimlerin yanında atılan adımları gösteriyor. Diğer akıllı saatlerin büyük bölümünde yer alan egzersiz aktiviteleri görüntüleme, müzik dinleme ve nabız ölçme özelliği ne yazık ki HP’nin şık görünümlü akıllı saatinde yer almıyor. 

1454079083_carousel-2.jpg

Saatin piline gelince, akıllı saat aktivileri kullanıldığında saatin pili 5 günü bulabiliyor. Klasik bir saat olarak kullanıldığında ise pil süresi yılları buluyor. Son olarak, tasarımıyla ön plana çıkan akıllı saate farklı renkte deri kordonlar eşlik ediyor. Su direncine de sahip akıllı saat 250$’dan satışa çıkacak. Farklı renklerdeki deri kordonlardan birinin fiyatı ise 40$.