İşte 2013 yılının en çok indirilen filmleri - Top 10

Korsan dünyasının kralı kim oldu, yılın en iyi filmleri!

İşte 2013 yılının en çok indirilen filmleri - Top 10

2013 yılı sadece teknoloji dünyasını hayretlere bırakmadı, beyaz perdede de bir çok film tüm zamanların en iyi kurgu ve senaryolarını gün yüzüne çıkarırken, filmlerde kullanılan gelişmiş efekt ve sahneler gelinebilecek son noktanın bu olduğunu ıspatlıyordu adeta. 

Çoğunluğun 3D filmler olduğu 2013 yılında dünya sinema pazarının büyük artış gösterdiği bilinen gerçekler arasında. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük torrent siteleri, geçtiğimiz yılın en fazla indirilen filmlerini, yani biz internet kullanıcılarının en fazla tercih ettiği filmlerin listesini duyurdu.

10. Dünya Savaşı Z (2013) - World War Z

1389186742_world-war-z-screenshot-12.jpgTorrentFreak'in listesine göre yapılan filmler arasında 10. sırada yer alan film, sinema dünyasına çok yakında veda edeceğini duyuran Brad Pitt'in başrolde yer aldığı World War Z oluyor. Filmin konusu ise; Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır. Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un Aynı adlı kitabından uyarlandı.

 Resmin üstüne veya aşağıda yer alan numaralara tıklayarak sonraki sayfalara gidebilirsiniz.


9. Hangover 3: Felekten Bir Gece (2013) - The Hangover Part 3

1389187024_indir.jpg

Şüphesiz yılın en çok beklenen filmleri arasındayydı, şaşırtmadı yine çok güldürdü, yine çok eğlendirdiği. Serinin son filmi Hangover Part 3, kısa sürede tüm dünyayı beyaz perdeye kilitledi. Bu sefer düğün yok. Bekarlığa veda partisi yok. Ters gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır.

8. Sihirbazlar Çetesi (2013) - Now You See Me

1389187337_0531fseeme50pkk1.jpg

Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak. Ruffalo,filmde önde gelen bir FBI ajanını, güzel aktris Seyfried ise sihirbazlara soygunlarda yardımı dokunan makineleri icat eden bir teknisyeni canlandıracak.

7. Suç Çetesi (2013) - The Gangster Squad

1389187440_gangster-squad-poster-banner-600x360.jpg

“Gangster Squad”, Los Angeles Times gazetesinin “Tales From The Gangster Squad” (Gangster Takımının Hikayeleri) başlıklı makalelerinden esinlenerek çekilecek. Paul Lieberman tarafından yazılan bir makale, 1940’ların Yahudi Mafyasında yer alan Meyer Harris “Mickey” Cohen’in kişisel profilini ve mafyanın gerçek, gizli ve kayıt dışı kalmış hikayesini anlatıyordu.

6. Star Trek: Bilinmeze Doğru (2013) - Into Darkness Star Trek 

1389187673_uzayyolu3.jpg

2013 yazında, öncü yönetmen J.J. Abrams, bizlere Star Trek’i Bilinmeze Doğru götürecek muhteşem bir aksiyon macerayı sunacak. Atılgan’ın mürettebatı eve geri çağrıldığında, kendi organizasyonları içinde durdurulamaz bir terör gücünün donanmayı ve temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı bir kriz içinde bıraktığını görürler.


5. Umut Işığım (2012) - Silver Linings Playbook

1389187830_tiffany-and-pat-silver-linings-playbook-18151-1920x1200.jpg

Pat Solotano (Bradley Cooper) her zaman bardağın dolu tarafına bakan, “Her şeyde bir hayır vardır,” sözüne inanan bir adamdır. Karısı kendisini başka bir adam için terk ettikten sonra akıl hastanesinde kalan Pat, karısını geri kazanmaya ve hayatını yeniden düzene sokmaya kararlıdır. Moralinin bozulmasına asla izin vermemeye çalışan Pat anne babasının yanına taşınır ve kendisini karısının istediği türden bir adam olmaya çalışmaya adar. Ancak bu zor bir mücadeledir. Taa ki hayatı istediği gibi gitmeyen güzel bir genç kadın olan Tiffany (Jennifer Lawrence) ile tanışana kadar.

4. Iron Man 3 

1389187991_iron-man-3.jpg

Tony Stark, Milyarder bir iş adamı, kahraman ve bir mucittir.  Bu sefer daha güçlü bir düşmanla karşı karşıya kalıyor.  Stark  zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak içinsadece zeka ve cesarete değil, içgüdülerine de ihtiyacı var. Bu savaşta Stark'ın kafasındaki soru filmin en can alıcı yanı: "Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?"


3. Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast & Furious 6

1389188180_fast-and-furious-6-movie.jpg

Hızlı ve Öfkeli: Rio Soygunu’nun dünya çapındaki gişe başarısının üstüne inşa edilen, aksiyonu, akrobasiyi ve hikayeyi daha da yükseklere çıkaran ‘Hızlı ve Öfkeli 6’ filmiyle yönetmen Justin Lin dördüncü kez kamera arkasına geçiyor. Kendisine, yapımcı Clayton Towsend’in  seriye yeniden katılmasını memnuniyetle karşılayan tecrübeli yapımcılar Neal H. Moritz ve Van Diesel da destek veriyor.


2. Django Unchained (Zincirsiz)

1389188406_django-unchained-zincirsiz-3.jpg

Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor. Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır.

1. Hobbit : Beklenmedik Yolculuk (2012) - Hobbit: An Unexpected Journey

1389188619_the-hobbit-an-unexpected-journey-wallpapers-3.jpg

Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer.  Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.

Not: Serinin son filmi The Hobbit: The Desolation of Smaug - Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları şuanda vizyonda.