2013'te tanıtılan son model TV'ler!

CES 2013 Fuarında tanıtılan televizyonların listesi haberimizde!

2013'te tanıtılan son model TV'ler!

CES 2013 fuarında merakla bazı beklenen ürünler tanıtılmadı belki ama oldukça güçlü mobil cihazlar, akıllı ev ürünleri, monitörler, tablet ve TV modelleri tanıtıldı.

Bunların büyük bir bölümünü sizlere sitemizde haberlerini ayrıntılarıyla birlikte vermiştik. Peki TV alanında hangi ürünler tanıtıldı?

CES fuarında TV teknolojisi en çok heyecan vereren bir alan oldu. Son teknoloji TV ürünleri 4K ve HD ekran olarak karşımıza çıkıyor. Sharp bu fuarda iki Ultra HD ekran TV tanıttı. Bu yılın ikinci yarısında 60 inç Purios Aquas Ultra HD TV'ler piyasada olacak.

Panasonic ise yeni akıllı televizyonlarını tanıttı. Bu TV'ler Home Screen gibi özellikleri sayesinde bireylerin kendi kişisel ana ekranlarını yapmasına olanak tanıyor. Dokun ve paylaş özelliği ile NFC akıllı telefonlar ile TV arasında bağ kurup izlediklerinizi paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca sesli komut/ rehberlik gibi bazı özellikleri ile Panasonic TV'leri akıllı telefonunuz ile uzaktan kontrol edebiliyorsunuz.

Samsung ise standında S9 serisinden harici olarak 85 inç Ultra HD TV modelini tanıttı.

Fuarın en çok beklenen duyurularından biri de LG firmasından oldu. LG nihayet geçen yıl duyurduğu OLED TV ayrıntıları ve fiyatlandırma gibi temel bilgilerini verdi. LG'nin ABD'de pazarlama şefi James Fishler'in açıklamasına göre 55 inç modeller 12 bin dolar, 85 inç modeller ise 20 bin dolar fiyat ile satışa sunulacak.



Sony fiyatlarını açıklamadığı 55 ve 65 inç 4K TV duyurdu.



SONY X900 serisi 4K TV küçük modelini duyurdu.




Sony'den 84 inç ekran 4K X900 serisinden bir model.





















LG'DEN SES KONTROL ÖZELLİKLİ GOOGLE TV MODELİ.