İşte Counter-Strike Online turnuvasında kazanan takım!

NEXON Avrupa’nın Türkiye’de düzenlediği Counter-Strike Online turnuvasında kazanan takım belli oldu!

İşte Counter-Strike Online turnuvasında kazanan takım!

NEXON Avrupa’nın düzenlediği Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası 2013’ün Türkiye etabında zorlu turnuvanın kazananı belli oldu. 4 takımın katılmaya hak kazandığı ve 27 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilen Ulusal Kupa’nın sahibi HWA takımı oldu. Türkiye’nin en iyi Counter-Strike Online takımı unvanının yanı sıra 28.000 TL’lik büyük ödülü kazanan HWA, 10 ülkenin şampiyon takımlarının amansız mücadelesine sahne olacak Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Ulusal Final’e kalan 4 takım olan DP_Kaspersky, RushINS, HWA ve Wildfire’ın nefes kesici çarpışmalarıyla izleyenlere harika bir taktik savaşının sunulduğu etkinliğe oyunseverlerin ilgisi yoğundu.

1383304790_csosuperkupa2013.jpg

DP_Kaspersky ve Wildfire arasında gerçekleşen ilk maçın galibi DP_Kaspersky olurken ikinci maçta HWA, RushINS takımını devirmeyi başardı. Üçüncülük maçında karşılaşan Wildfire ve RushINS takımlarının sergilediği dişe diş mücadeleyi kaybederek Ulusal Kupa dördüncüsü olan RushINS takımı 3.500 TL ödül kazanırken kapışmanın galibi olan Wildfire takımı ise üçüncülük ödülü olarak 6.500 TL ile ödüllendirildi. Turnuvanın final kapışmasında karşılaşan HWA ve DP_Kaspersky takımları arasındaki nefes kesici mücadelenin galibi HWA takımı olurken, turnuva ikincisi DP_Kaspersky takımı 14.000 TL ödül kazandı. Ankara, İzmir ve Eskişehir’in ardından İstanbul olmak üzere 4 şehirde, 4 hafta süren ön eleme turnuvalarının ardından Ulusal Final’de üstün performans göstererek diğer takımları geride bırakmayı başaran HWA takımı ise 28.000 TL’lik büyük ödülün yanı sıra Çin’de gerçekleştirilecek Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme şansını kazandı.

1383304801_csosuperkupa20132.jpg

Hedef Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası

Ulusal Final birincisi olan HWA takımının şimdiki hedefi ise Kasım ayı sonunda Çin'in en büyük şehirlerinden biri olan Şanghay’da düzenlenecek Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası!

10 ülkeden şampiyon takımların mücadelesine sahne olacak Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası’nda birinci takımı 25.000, ikinciyi 15.000 ve üçüncü takımı ise 5.000 Amerikan Doları ödül bekliyor.

Ayrıca HWA takımıyla yapılan röportajı aşağıda izleyebilirsiniz.