İşte dört kameralı ve 6.000mAh pilli akıllı telefon!

Oukitel K3, dört kamera ve 6.000mAh gibi büyük bir pil özelliği ile geliyor.

İşte dört kameralı ve  6.000mAh pilli akıllı telefon!

Oukitel K3, Çinli üreticilerin umut verici akıllı telefonlarından biridir. Şirketin K3 akıllı telefonu sadece büyük bir batarya ile birlikte gelmiyor aynı zamanda güzel bir tasarımla da gelecek.

Çinli üreticiye göre, OUKITEL K3'ün tasarımı Sony Xperia XZ serisine dayanıyor. Şaşırtıcı kasanın yanı sıra, ergonomik bir çerçeve ile gelecek. Şirket, Oukitel K3'ün bazı üreticiler tarafından piyasaya sürülen akıllı telefonlardan hiçbirinde bulunmayan bazı özelliklerin geleceğini iddia ediyor.

1501674069_oukitel-k3-2-768x488.jpg

Oukitel K3, iki adet 16 megapiksel sensörle donatılmış ilk telefon olacak. Aynı zamanda, dört kamerayla donatılmış ilk akıllı telefon olacak. Oukitel K3 çift eğimli tasarıma sahip olacak.

K3 telefon, 6.000 mAh kapasiteli geniş bir pil ile gelecek. Ayrıca kamera sensörleri, düşük ışık koşullarında dahi inanılmaz fotoğraflar çekmenizi mümkün kılıyor. Gerekli dosyaları ve medya içeriğini depolamak için 64 GB gibi büyük bir depolama alanı ile gelen telefon ayrıca, etkili bir fiyata sahip olacak.Şirketin önümüzdeki haftalarda akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi sunması bekleniyor.