İşte dünyanın ilk akıllı telefon bıçağı: Samsung Blade Edge

Samsung'dan hem akıllı telefon hem de bıçak görevi yapan ilginç cihaz!

İşte dünyanın ilk akıllı telefon bıçağı: Samsung Blade Edge

Samsung bugün, Galaxy Blade Edge adında akıllı telefon yetenekleri sunan ve dünyada ilk olan bir akıllı bıçak tanıttı. Android işletim sisteminin son sürümüne sahip bu ilginç bıçak, Galaxy S6’nın Touchwiz arayüzü dahil tüm özellikleri ile birlikte geliyor.

Seramik gövde ve keskin elmas kenarlı yeni Galaxy Blade, ayrıca mutfak bıçağı olarak kullanılabilir. Katlanabilir sapı ile birlikte gelen akıllı bıçak, seramik, paslanmaz çelik gibi kaliteli malzemelerden yapılmış. Samsung Knox sayesinde güvenli bir bıçak olan Blade Edge, zararlı mikroplar için anti-virüs koruması mevcut. Ayrıca  insan derisini kesmeyi engelleyen bir parmak algılama mekanizması ile sizi uyarır ve parmak kesilmesini engeller.

Buna ek olarak Galaxy Blade Edge, su geçirmez ve yanmaz ve bir termometre gibi, ya da bir pişirme aracı olarak işlev görebilen bir kalem içeriyor.Muhtemelen Ar-Ge labaratuvarlarında bu tür bir bıçakla yemek hazırlıyorlardır.

Bu cihazın Güney koreli şirketin Nisan 1 şakası olduğunu tahmin etmişsinizdir. Aşağıda ve sonraki sayfalarda bu ilginc aleti inceleyebilirsiniz.1427862109_the-samsung-galaxy-blade-edge-smart-knife.jpg

1427862122_the-samsung-galaxy-blade-edge-smart-knife-1.jpg