İşte Galaxy Note 3'ün tanıtım videosu

Samsung, satış rekorları kırması beklenen telefonu için ilk tanıtım videosunu yayınladı.

İşte Galaxy Note 3'ün tanıtım videosu

Samsung dün gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde dikkat çeken 3 ürünü kutudan çıkardı. Galaxy Note 3’ün yanı sıra Galaxy Note 10.1 Edition ve Güney Koreli üreticinin ilk akıllı saat çözümü olan Galaxy Gear etkinliğe damga vurdu.

Söz konusu ürünler içerisinde en çok merak edileni kuşkusuz Galaxy Note 3 olurken, Samsung telefonda bazı ilklere yer vererek yine iddialı bir Note telefon ile karşımız açıktı. Galaxy S2 tasarımından esintiler sunan Yeni Note 3GB RAM ile mobil dünyasında bir ilki temsil ederken, 4K video kaydı ve geliştirilmiş S-Pen deneyimi yine dikkat çeken teknik özellikler arasında yer alıyor.

5.7-inç boyutunda Full HD Super AMOLED, ekran, 13MP çözünürlüklü (1080p 60fps video, 4K video kaydı), Android 4.3 Jelly Bean, LTE destekli ülkelerde Snapdragon 800 (Adreno 330 GPU) işlemci, LTE desteği olmayan ülkelerde ise Exynos Octa 5420 (Mali-T628 GPU) işlemci, 3.200mAh kapasiteli batarya, Hi-Fi ses kalitesi, 32/64GB dahili depolama, microSD kart desteği, S-Pen ve 8.3mm kalınlık sunan Galaxy Note 3’ün tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.