İşte Galaxy S6 ve S6 Edge'de sunulan Microsoft uygulamaları

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge bu microsoft uygulamaları ile birlikte geldi.

İşte Galaxy S6 ve S6 Edge'de sunulan Microsoft uygulamaları

Samsung, bazı Microsoft hizmetlerini ve uygulamaları kendi Android telefonlar ve tabletlerinde temel uygulamalar olarak sunmayı planlıyor. Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 Edge ile beraber Microsoft OneNote, OneDrive ve Skype ile geleceğini bu ayın başlarında MWC'de duymuştuk.

Güney  Koreli şirket buna ek olarak, bu ayın başlarında tanıttığı ve Nisan ayında piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’yi 100 GB OneDrive ücretsiz bulut depolama alanı ile birlikte sunuyor.

1427140866_samsung-galaxy-s6-microsoft-apps.jpg

Microsoft iş geliştirme başkan yardımcısı Peggy Johnson konuyla ilgili yaptığı açıklamada ”Eğer büyük düşünürseniz hizmetleriniz ve cihazlarınızın kalitesi de büyük olur. Samsung ile ortaklığımız da göstermiştir ki temel amacımız her cihazda ve herkese Microsoft'un üretkenlik hizmetlerini en iyi şekilde getirmek için çabalarımızı sürdürüyoruz.”

Samsung Electronics IT & Mobile Bölümü Stratejik Pazarlama Ofisi başkan Yardımcısı Sang Chul Lee ise "Amacımız hem tüketicilerin hem de Business müşterilerimizin sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamak. Samsung ve Microsoft'un verimlilik hizmetleri birleştiğinde mobil ürünler kişisel ve iş hayatına hareketlilik sunacağına inanıyorum ve yeni mobil deneyimler keşfetmek için daha fazla güç vereceğine eminim.” Diye konuştu.