Foursquare'e Türkiye' den rakip çıktı

Türkiye' den Foursquare'e rakip konum tabanlı sosyal ağ sitesi çıktı.

Foursquare'e Türkiye' den rakip çıktı

Giderek yaygınlaşan sosyal ağ sitelerine bir yenisi de Türkiye' den geldi. Konum tabanlı olarak çalışan Phoneist yayın hayatına başladı.

Sosyal ağlar arasında farklı örnekleri bulunan phoneist, işletmeler ve kullanıcılar için eğlenceleri bir sosyal ağ deneyimi sunuyor.

Peki Phoneist neler sunuyor?

Üye olan kullanıcılar bulundukları yeri harita üzerinden check-in yaparak yeni mekanlar keşfedebiliyor, oyunları oynayarak farklı ödüller kazanma şansı yakalıyor ve mekanlar hakkındaki bilgileri, yorumları ve favorilerini, sosyal medya aracılığı ile arkadaşlarıyla paylaşarak üye işyerlerinin fırsatlarından yararlanabiliyor.

Yap-boz oyunu ile ödülleri kazan

Phoneist için özel olarak geliştirilen ve ödül kazanma şansı veren bir yap-boz oyunu bulunuyor. Bu oyun ile şehrin farklı noktalarına yerleştirilen yap-boz parçalarını toplayıp ilerleyebiliyorsunuz. Yap-bozu tamamlarsanız çeşitli ödüller kazanıyorsunuz.

Phoneist'in, dünyadaki örneklerinden farklı olan bir çok yönü olduğunu söyleyen kurucu Emre Üstüner, "Öncelikle Türkçe olması yerel işletmeler için bilgilerini kolayca güncelleme ve kendi fırsatlarını yaratma imkanı sunuyor. Aynı zamanda puzzle oyunu gibi henüz benzerine rastlanmayan bir oyunda da kendilerini tanıtma imkanı buluyor" dedi.

Phoneist, HTML5 teknolojisi sayesinde hem mobil telefonlar hem de bilgisayarlar aracılığıyla check-in yapılmasına olanak tanıyor. Phoneist, Twitter ve Facebook bağlantılarına da sahip.

Phoneist' i denemek için tıklayın.