İşte iPhone 8'in ekran aksamı!

iPhone 8'in ekran aksamını gösteren fotoğraf sızdırıldı.

İşte iPhone 8'in ekran aksamı!

Onuncu yıldönümü iPhone modelinin artık seri üretime geçtiğine inanılıyor. Bu hafta sonu, iPhone 8 olarak adlandırılan yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Resim, 4mm'lik ölçülerde olduğu söylenen ve ince çerçeveli kenardan kenara bir ekranı ima eden ekran aksamını gösteriyor. Fotoğrafta telefonun ekran panelinin üst kısmında görünüşte birkaç sensör barındıracak delikler de görülebiliyor.

Sözleşmeli üreticilere teslim edildiğinde, çentiklerin yerleştirilmesi OLED panellerinde özel bir kesim gerektirdiğinden, Apple, cihaz montajı sırasında düşük verimlilik yaşadı. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, neden 2 milyon ila 4 milyon adet beklendiğini bu nedenle açıkladı. Lansman gününe kadar iPhone 8'in hazır olması bekleniyor.

1503335066_atemebooties-1.jpg

Ekran aksamının yanı sıra, premium modelin içinde bulunan esnek kabloyu da görebiliriz. iPhone 8, Apple’ın bir telefon modelinde OLED ekranı kullandığı ilk iPhone olacak ve KGI Securities’den Kuo, gövde ekran oranı en yüksek telefon olacağını tahmin ediyor.

Apple A11 yongaseti ile güçlendirilen cihazın, Touch ID’in yerine  herhangi bir teknolojiden daha hızlı telefonun kilidini açacak bir yüz tanıma sistemi ile değiştirmesi bekleniyor. Kablosuz şarj işlemi, iPhone 8 kullanıcıları için isteğe bağlı bir özellik olacak.

Bildiğiniz gibi Apple, 2017'de iPhone 8 ile birlikte Apple iPhone 7s ve Apple iPhone 7s Plus gibi modellerini de tanıtacak. Her iki model de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın görünümünü koruyacak ve LCD panellerle donatılmış olacak. Bu iki cihazın her biri kablosuz şarj cihazı sunacak ve A11 yonga setiyle güçlendirilecek.