İşte karşınızda muhteşem tasarımıyla iPhone 6 Air

Bir animasyon firmasının ortaya çıkarttığı prototip ağızları açık bıraktı!

İşte karşınızda muhteşem tasarımıyla iPhone 6 Air

Dünyanın en değerli firması Apple, bu yıl içerisinde birbirinden güzel ürün kategorilerine yepyeni ürünler katarak, yelpazesini genişletmeye devam etti. iPhone 5C ve 5S'ten sonra tablet ve MAC ailesine de yeni üyeler katan Apple'ın önümüzdeki yıl çıkarmasını beklediğimiz telefonu iPhone 6 hakkındaki dedikodular interneti sallamaya devam ediyor.

iPhone 6 için yapılan konsept tasarımları bu zamana kadar bir çok kez sunduk fakat bugün sizlerle paylaşacağımız bu prototip, bir animasyon firması tarafından tasarlanarak geliştirildi. 2013 yılının son aylarına doğru çıkarılan AİR logolu ürünlerden esinlenen şirket, önümüzdeki yıl gelecek iPhone 6'ya AİR konsepti ekledi.

Set Solution tarafından ortaya çıkan bu prototip, 2014 yılında hayalimizi süslemesini beklediğimiz iPhone 6 için adrenalin pompalamaya başladı bile. Stüdyo, yeni satışa çıkan iPad Air fikrini iPhone’a uyguladı. Sadece 70 gram olan prototipin, kalınlığı 1.5 ve 3 milimetre arasında değişiyor. 13 santimetre yüksekliğindeki telefon, 6 santimetre genişliğinde.

Siz önümüzdeki yıl aramızda olmasını beklediğimiz iPhone 6 hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz nelerdir?