İşte Nokia'nın yeni telefonları!

Akıllı telefon platformunda istenilen başarıyı yakalayamayan şirket, hala güçlü olduğu giriş seviyesine iki yeni ürün kattı.

İşte Nokia'nın yeni telefonları!

Akıllı telefon platformunda birçok rakibinin gerisinde kalan Nokia, standart işletim sistemli telefonlarda ise hala sektörün öncü markalarından bir tanesi. Asha serisi ile kayda değer satışlar gerçekleştiren Finlandiya merkezli şirket, daha alt segment için Nokia 207 ve 208 modellerini resmen duyurdu. Nokia 207, 2.4-inç boyutunda 240 x 320p çözünürlüklü bir ekran sahip. Telefonda 64MB RAM yer alırken dahili depolama birimi ise 256BM. MicroSD kart desteği sunan telefonun ön ve arka bölümünde kamera yer almazken, Nokia 207'de batarya kapasitesi ise 1.020mAh seviyesinde. 3G, Bluetooth, dahili Facebook, Twitter ve Youtube uygulaması telefonda karşımıza çıkan teknik özellikler.

Nokia 208’de teknik özellikler noktasında 207 ile benzer özellikler sergiliyor. Sadece aradaki farklara değinecek olursak; Nokia 208 çift SIM kart desteğine ve arka bölümde 1.3MP çözünürlüklü bir kamera sahip. İki telefonunda 70 dolar seviyesinde ağustos ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.