İşte OnePlus 3'ün ilk kamera örneği!

OnePlus 3'ün ilk kamera örneği CEO'su tarafından yayınlandı.

İşte OnePlus 3'ün ilk kamera örneği!

Çin akıllı telefon sektöründe büyük ölçüde olgunlaştı ve büyüdü. Ürettikleri cihazların konfigürasyonu ve kalitesi kolayca büyük küresel markaların amiral gemisi telefonları ile mukayese edilebiliyor.

Çin’in Huawei, Oppo ve Xiaomi gibi markaları dünyanın en çok telefon satan firmaları arasında yer alıyor. Oldukça ilgi çekici akıllı telefonlara imza atan diğer bir firma da OnePlus.

OnePlus, Oppo’dan ayrılan mühendislerin kurduğu bir şirket ve One modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Fiyat performans oranı yüksek telefonlarıyla bilinen OnePlus firmasının beklenen telefonu OnePlus 3, eğer iddialar doğru çıkarsa 2016’ya damgasını vuracak.

1461914156_oneplus-3-concept-01.jpg

OnePlus 3, 5 inç'lik ekranda Full HD çözünürlük sunacak ve 6 GB RAM ve Snapdragon 820 işlemcisi yer alacak. Buna ek olarak bir de daha uygun fiyatlı olarak 4 GB RAM modelinin de olacağı söyleniyor. Android 6.0.1 üzerine kurulu Oxygen OS ile gelecek olan telefonda 16 MP arka ve 8 MP ön kamera olması bekleniyor. 64 GB dahili depolama alanının yanında microSD kart desteğinin olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Dün akşam, OnePlus CEO'su Liu Zuohu adıyla da bilinen Pete Lau "Park" başlığı ile mikroblog üzerinden bir fotoğraf yayınladı. Bu fotoğrafın OnePlus 3 ile çekildiği söyleniyor. İlk bakışta sade bir fotoğraf olarak görünebilir. Ama görüntüye yakından bakıldığı zaman farklı bir mobil cihaz ile çekildiği anlaşılıyor.

Bu görüntü de renk sunumu derinlik, mükemmel Field veya Bokeh Efekti gibi dikkate değer ayrıntılar mevcut.  Aşağıda OnePlus 3 ile çekildiği söylenen fotoğrafı inceleyebilirsiniz.

1461914228_oneplus-3-image-sample.jpg