İşte Samsung'un akıllı saatinin özellikleri!

Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear'ın özellikleri netleşti.

İşte Samsung'un akıllı saatinin özellikleri!

Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi bu akıllı saate ait yeni özellik bilgileri geldi.

Galaxy Gear’ın Galaxy note 3ile birlikte IFA fuarı öncesi düzenlenecek etkinlik ile tanıtılması bekleniyor. Şimdiye kadar Galaxy Gear hakkında birçok özellik bilgisi görmüştük. Şimdi bunlara bir yenisi eklendi.

1377807352_sm-v100t2-498x465.jpg

Önceki raporlara göre akıllı saat, 320 x 320 çözünürlüklü 2.5-inç OLED dokunmatik ekran, 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, Bluetooth 4.0 LE, NFC bağlantısı, kamera, hoparlör ve Jelly Bean işletim sistemi ile gelecek.

AmongTech’in bilgilerini Teksas'ta bulunan Samsung Depo’da çalışan kaynaklardan aldığını söylediği haberine göre yukarıdaki özelliklerin yanısıra Galaxy Gear’da, 1GB RAM, 6GB veya 8GB depolama, 720p video kaydı, bandına yerleştirilmiş hoparlörler ve 4-megapiksel kamera özellikleri yer alacak.

Son olarak akıllı saat iddialara göre 10 saat pil ömrü sunacak. Doğal olarak bu özellikler şimdilik söylentiden ibaret. Resmi tanıtımda tüm detaylar ortaya çıkacak ve bizde sizlerle anında paylaşacağız.