IWCI 2016 Şampiyonu SuperMassive!

Türk temsilcimiz SuperMassive, Meksika'da düzenlenen Leauge of Legends IWCI 2016 finalinde Rus ekibi mağlup ederek şampiyon oldu.

IWCI 2016 Şampiyonu SuperMassive!

Bu yıl Meksika'da düzenlenen Leauge of Legends Uluslararası Wildcard Turnunası (IWCI 2016) her yıl olduğu gibi oldukça heyecanlı geçti. Final etabında Rus e-Spor takımı Hard Random'ı 3-1 mağlup eden Türk temsilcimiz SuperMassive, IWCI 2016'nın şampiyonu olarak dünyanın en büyük e-Spor takımlarıyla karşılaşacağı MSI 2016'ya katılma hakkı kazandı.

Brezilya, Tayland ve Rusya gibi güçlü ülkelerin bulunduğu Wildcard bölgesinin şampiyonu olmayı başaran SuperMassive 4-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Shangai'de düzenlenecek olan dünya devlerinin kozlarını paylaştığı MSI 2016'da mücadele edecek.

1461448307_massive.png

Finali dünya genelinde birçok kişi canlı izledi

Türkiye'yi temsilen SuperMassive takımının ve Rusya'yı temsilen Hard Random takımının final maçında karşılaştığı IWCI 2016'yı LoL TV ekranlarından birçok ülkeden canlı olarak izlendi. Riot Games Türkiye'nin de hem Twitch hem de YouTube üzerinden canlı yayınladığı karşılaşmayı e-Spor camiasının önde gelen isimleri izleyicilere aktardı. Ayrıca birçok kişi Twitter üzerinden #AsBayrakları ve #HaydiSUP etiketiyle SuperMassive takımına olan desteklerini gösterdi.

23 Nisan gibi önemli bir günde ülkemizi gururlandırarak Meksika'da Türk bayrağını dalgalandıran SuperMassive takımını tebrik ediyor ve MSI 2016'da başarılar diliyoruz.