iyzico Ödeme Sistemlerinin Milli Takımını Kuruyor

iyzico’ya PayPal’dan İki Önemli Transfer

iyzico Ödeme Sistemlerinin Milli Takımını Kuruyor

Türkiye’nin önde gelen ödeme sistemleri platformu iyzico, yeni atamalarla birlikte sektöründeki iddiasını daha da artırdı. Ödeme sistemleri alanında milli takım oluşturma yaklaşımıyla daha önce de önemli isimleri kadrosuna katan iyzico, 2 yeni transferle birlikte gücüne daha da güç kattı. 

1429598619_orkunsaitoglu.jpeg

2001 yılından beri Fransa’da yaşayan ve PayPal’da Doğu Avrupa ve Orta Doğu satış öncesi ve entegrasyon takım lideri olarak rol aldıktan sonra EMEA bölgesinde startuplarla ilişkileri yöneten Orkun Saitoğlu’nu COO pozisyonuna getiren iyzico, yine PayPal ekibinden Haktan Ömaçer’i Key Account Manager olarak ekibine dahil etti. Sektörün başarılı ve deneyimli bu iki ismiyle birlikte kadrosunu daha da güçlendiren iyzico, 2015 yılındaki agresif büyüme stratejisini destekleyen yeni hamlelerini de yapmış oldu. 

1429598633_haktanomacer.jpeg

iyzico CEO’su Barbaros Özbugutu, “iyzico’nun ödeme sistemleri alanındaki liderlik yürüyüşüne, bu önemli transferlerimiz eminim ki daha da güç katacak. Bu alanda milli takım olma mottosuyla yola koyulduk ve sektörün en iyilerini tek bir çatı altında, iyzico bünyesinde topluyoruz. İnanıyorum ki iyzico’nun vizyonu doğrultusunda, yeni gelen arkadaşlarımızın da katkısı ile hedeflerimizi birer birer gerçekleştireceğiz.” dedi.