Jason Statham Glu Games'in ana karakteri olacak!

Glu Games, ünlü aktör Jason Statham ve şarkıcı Nicki Minaj'ın da mobile oyunları yapıyor.

Jason Statham Glu Games'in ana karakteri olacak!

İlk olarak Kim Kardashian'ın "Kim Kardashian: Hollywood" isimli mobil oyunu ile karşımıza çıkan Glu Games, bu kez oyun yelpazesine iki ünlüyü daha katmaya hazırlanıyor. Haberi resmi sayfası üzerinden duyuran Glu Games, Jason Statham ve Nicki Minaj'ı üzerinde çalıştığı iki yeni oyunda ana karakter olarak kullanacak.

1438978202_img20150807230720.jpg

Glu Games yaptığı açıklamada, Nicki Minaj'ın kendi oyununun Nicki'yi konu alacağını ayrıca, ünlü yıldızın oyununda seslendirme ve direktörlük yapacağı bildirildi. Oyunun ismini henüz açıklamayan şirket, oyunun önümüzdeki yılın yaz aylarında kullanıma hazır hale gelebileceğini belirtti.

1438978214_img20150807230456.jpg

Öte yandan diğer bir ünlü isim olan Jason Statham'ın oyununun filmlerinde gördüğümüz türde olacağı açıklandı. Glu Games tarafından hazırlanmış "Sniper X-Kill Confirmed" adlı oyunda ana karakterimiz Jason Statham bir tetikçiyi canlandıracak. Jason Statham'ın ana karakteri olduğu Sniper X-Kill Confirmed oyununun ise bu yılın sonbahar aylarında iOS ve Android platformlarında satışa sunulacağı belirtildi.