Juniper Networks’ten Teknoser’e ödül

Hitay Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen sistem entegrasyon firmalarından Teknoser, Juniper Networks tarafından “Yılın En İyi Gelişen İş Ortağı” ödülüne layık görüldü.

Juniper Networks’ten Teknoser’e ödül

Türkiye’nin önde gelen sistem entegrasyon firmalarından Teknoser, Juniper Networks tarafından “Yılın En İyi Gelişen İş Ortağı” ödülünü aldı. Teknoser’in ödüle layık görülmesinde, yüksek performanslı ağ ve güvenlik teknolojileri alanında dünyada lider konumda olan Juniper Networks’ün Türkiye pazarındaki artan payına sağladığı katkı rol oynadı.

 1414757179_teknoserodul.jpg

Teknoser’in ödülü, Juniper Networks’ün Kıbrıs’ta düzenlenen etkinliğinde takdim edildi. Etkinlikte, Juniper Networks’ün routing, datacenter switching ve güvenlik ürünlerinde geldiği nokta katılımcılarla paylaşılırken, son dönemde ekonomide yaşanan gelişmelerin BT iş dünyası üzerindeki etkileri de iş ortakları ile tartışıldı.

 

Hitay Yatırım Holding çatısı altında faaliyet gösteren Teknoser, ağ, güvenlik, donanım ve uygulama çözümlerini müşterilerine uçtan uca sunuyor. Finans, telekom, özel sektör ve kamunun katma değerli bilgi teknolojileri ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere kurgulanan kurumsal çözümler, profesyonel proje yönetimi deneyimli ekiplerin liderliğinde ağ, güvenlik ve backoffice ekiplerinin kurulum hizmetleriyle birlikte hayata geçiriliyor.