Just Cause 3 Ada Veriyor

Patron çıldırdı! Just Cause 3 yarışmanın kazananına ada veriyor.

Just Cause 3 Ada Veriyor

Just Cause 3 oyununun yapımcılarından Studios ve Square Enix Just oyunun içinde yapacakları bir yarışmanın kazanına 50.000$ değerinde bir ada hediye edecekler. Peki bu müthiş ödülün verildiği yarışmaya nasıl katılacaksınız?

Yarışmaya katılmak için;

  • PS4 veya XBOX konsollarınızdan “Day One Edition” oyun paketini satın almanız gerekiyor. Bu sayede yarışmaya katılmanıza yarayacak bir koda sahip olacaksınız.
  • Sonrasında Buradaki siteye girerek edindiğiniz kodu girecek ve kayıdınızı gerçekleştireceksiniz.

Fakat sitede Türkiye'nin bulunmadığını görüyoruz. Daha yarışmaya çok zaman olduğu için "Türkiye bu yarışmaya katılamayacak" gibi bir kanıya varmak yanlış olur. İlerki günlerde Türkiye'de siteye eklenebilir. Eğer Türkiye ile ilgili bir açıklama gelirse Teknoloji Oku'dan öğrenebilirsiniz.

Eğer gelecek günlerde Türkiye'de siteye eklenirse öncelikle 1 Aralığa kadar oyun paketini satın alıp kodunuzun kaydınızı yapmanız gerekmekte. Sonrasında yarışma başlayacak ve siz de Chaos Point’leri biriktirmeye başlayacaksınız. 90 gün boyunca sürecek olan yarışmada kim en çok  Chaos Point'i toplarsa o büyük ödül yani ada'nın sahibi olacak. Eğer kazanmanız durumunda oyunun yapımcılarından adanın yerine 50.000$ dolarlık ödülü de talep edebilirsiniz çünkü bu da mümkün.