Justice League, tek günde 100 milyon dolar kazandı!

Dünyanın en yüksek bütçeli filmi olmasına rağmen bazı otoritelerin "taraflı" eleştirilerine maruz kalan Justice League, gişede inanılmaz bir başarı elde etti.

Justice League, tek günde 100 milyon dolar kazandı!

Warner Bros-DC ve Marvel-Disney filmleri arasında muazzam bir rekabet söz konusu. Ancak her ne hikmetse dünyaca ünlü bazı sineme eleştirmenleri siteleri, DC Comics temelli filmlere karşı garip düşmanlık güdüyorlar.

Justice League filmi, her nasılsa RT ve MetaCritic gibi sitelerden ortalama not aldı. Eleştiriler son derece tutarsızdı zira Avengers filminin arkasındaki isim Joss Whedon, Justice League'nin büyük yapımcısı rolünü üstlendi. Yine de Avengers tam not alırken, söz konusu siteler Justice League'e ortalama ve ortalama altı puanları layık gördü.

1511031590_1510838477justice-league-movie-superman-return-zack-snyder.jpg

Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller, Ray Fisher, Amber Heard ve Affleck gibi bol Akademi Ödüllü oyuncular Jeremy Irons, J.K Simmons, Ben Affleck ve Amy Adams gibi oyuncuların kadroda yer aldığı film, iki gün içerisinde 100 milyon dolar barajını aştı.

RT ve MC arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Dev sinema sinema sitelerinin, Warner Bros-DC filmlerine daima düşük not verirken, en vasat Marvel filmlerine bile tam not vermesi anlaşılamıyor.