Kaçakçı kadın vücuduna sarılı 102 iPhone ile yakalandı!

iPhone kaçakçılığı vakalarına bir yenisi daha eklendi. Kaçakçı kadın vücuduna sarılı 102 iPhone ile yakayı ele verdi!

Kaçakçı kadın vücuduna sarılı 102 iPhone ile yakalandı!

Bir kadın 102 iPhone'u Hong Kong'dan Çin'e kaçırmaya çalışırken yakalandı. Raporlara göre, onları gövdesine bağladı ve onları ekstra giysilerle saklamaya çalıştı.

Kaçakçı kadın 30 Haziran'da sınırı geçmeyi çalıştı. Onu gözaltına alan gümrük memurlarına göre hava sıcaktı, fakat kadın tişörtünün üstüne örme kazak giyiyordu. Ayrıca, kolları ve bacakları nispeten ince görünüyordu, ama gövde orantısız bir şekilde genişti. Tabii ki, gümrük yetkilileri onu metal dedektöründen geçirdiklerinde alarm çaldı.

Şüpheli kaçakçı kadını arandı ve gümrük görevlileri, kadının üstüne 102 iPhone buldu. Kaçak malların toplam ağırlığının ise ortalam 18 KG olduğu söyleniyor.

Gümrük memurları, kadının vücuduna sarılmış çok sayıda akıllı telefonu bulmak için şaşkına döndüler ve şimdiye kadar gördükleri en çok akıllı telefon olduğunu söyledi.

1500452215_smuggle-iphone.jpg

Bu, iPhone'ları Hong Kong'dan anakara Çin'e kaçak ilk girişim değil. Apple'ın cihazları Hong Kong'da çok daha ucuz ve kaçakçılar yakalanmazlarsa çok para kazanabilirler. Hatta hatırlarsanız, Ocak ayında bir adam 94 adet iPhone'u, vücuduna benzer bir şekilde bantlanmış bir şekilde yakalanmıştı.