Kılıf üreticisi Catalyst, Uluslararası Tasarım Ödülleri kazandı!

Ünlü kılıf üreticisi Catalyst; iPhone 7, Airpods ve Apple Watch Series 2 için geliştirdiği kılıflar ile Uluslararası Tasarım Ödülleri kazandı.

Kılıf üreticisi Catalyst, Uluslararası Tasarım Ödülleri kazandı!

Su geçirmez kılıf üreticisi Catalyst, 2017 yılı için en iyi Uluslararası Tasarım Ödülü (IDA) sahibi olmayı başardı. iPhone 7, AirPods ve Apple Watch Series 2 için geliştirdiği su geçirmez kılıflar sayesinde bu ödüle layık görünen Catalyst, bu ödüllere önümüzdeki yıllarda yenilerini ekleyeceğini söylüyor.

--> 

iPhone 7 için Catalyst kılıfı, Açık ve Egzersiz Ekipmanları - Spor / Oyuncak / Oyunlar'da gümüş ödülünü aldı.

42 mm'lik Apple Watch Series 2 için Catalyst kılıfı, Açık ve Egzersiz Ekipmanları - Egzersiz Ekipmanları alt kategorisinde ve ayrıca Bisiklet ve Bisiklet Aksesuarları alt kategorisinde iki bronz ödül aldı.

AirPods için Catalyst kılıfı, Egzersiz Ekipmanları - Spor / Oyuncak / Oyunlar alt kategorisinin yanı sıra Bisiklet ve Bisiklet Aksesuarları alt kategorisinde iki bronz ödül kazandı.

IDA fahri jürileri, dünyadaki 52 ülkeden mimarlar ve iç tasarımcılar, moda, ürünler ve grafikler tarafından sunulan 1.000'den fazla girişi inceledi.

Baş Tasarımcı Josh Wright, "Eşsiz, yüksek performanslı ürün tasarımlarımız için IDA jürileri tarafından tanınması bir onur. Catalyst değer önerisi her zaman insanların endişesiz dünyalarını keşfetmelerine ve paylaşmalarına imkân tanıyan birinci sınıf, yüksek performanslı ürünlerin yenilikçiliği ve tasarımı etrafında toplanmıştır. En son yayınlanan ürünlerimizin üçünün bu uluslararası tanınmışlığı elde ettiğini görmekten dolayı heyecanlıyız." dedi.