Kılıf üreticisi Note 8'in tasarımını sızdırdı

Samsung'un merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy Note 8'in tasarımı, kılıf üreticisi CEO'su tarafından sızdırıldı.

Kılıf üreticisi Note 8'in tasarımını sızdırdı

Samsung’un Galaxy Note 8’i tanıtmasına az bir süre kaldı ve her zaman olduğu gibi sızıntılar son hızıyla devam ediyor. İyi bilinen bir akıllı telefon kılıf üreticisinin CEO'su, Note 8'in yeni 3D çizimlerini gönderdi.

Jonathan Endicott, iPhone'lar ve çok çeşitli Android cihazları için kılıflar ve kaplamalar yapan Slickwraps adlı bir şirketin CEO'sudur. Diğer üçüncü şahıslar gibi Slickwraps, telefonlar tanıtıldığında aksesuarlarını hazır etmek için tanıtımdan önce akıllı telefon tasarımlarını elde etmenin avantajına sahip. Bu şekilde kullanıcılar, piyasaya çıktığında telefonlar için hazır aksesuarları alabilir. Sonuçta, kişiler mümkün olduğunca çabuk yeni telefonlar almaya başlar ve onlarla birlikte yeni kılıflar olmasını isterler.

Endicott, nereden geldiğini tam olarak ortaya koymayı reddetti ancak, Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy Note 8 amiral gemisinin 3D çizimleri olarak görünen görselleri iki yazı ile Twitter'da yayınladı. Geçen ay sızdırdığımız görüntü kadar detaylı değiller, ancak aynı tasarımı tekrar teyit ediyorlar. 

Bu arada ülkemizdeki önemli aksesuar sitelerinden MobilCadde.com kılıfları satışına başladı. Sadece Note 8 kılıf modellerini değil binlerce telefon modeli için mobil aksesuar çeşitlerini bu site üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda yayınlanan görselleri inceleyebilirsiniz.

İşte telefonun görüntüleri!

1499763583_dd-cmxjuwaaszwx.jpg
1499763593_dd-cmxluwaag52x.jpg
1499763603_ddz8jzluqaabq2w.jpg