Kulaklığa Armin van Buuren dokunuşu ve sonuç; Philips A5-PRO

DJ Magazine okurları tarafından 5 kez dünyanın en iyi DJ’i seçilen Armin van Buuren, Philips ile beraber A5 PRO kulaklıkları geliştirdi. Philips ses uzmanlarına bir DJ’in sahnedeki ihtiyaçlarını anlatan Buuren, Philips A5-PRO kulaklıklarla sahnede her şey

Kulaklığa Armin van Buuren dokunuşu ve sonuç; Philips A5-PRO

Yalıtımlı üstün işitsel süngerleriyle oluşturulmuş kapalı mimarisi sayesinde üstün ses yalıtım özelliğine sahip Philips A5-PRO, gürültülü ortamlar için ideal. Kulaklıklar, DJ performansı sırasında istenilen ses yalıtımını sağlıyor. Ses üretimini kaynağına uygun ve orijinaline sadık kalarak gerçekleştiren Philips A5-PRO’nun 50 mm sürücüleri, 3.500 mW gücü kaldırabilecek şekilde tasarlandı. Yüksek ses seviyelerinde veya yüksek ses girişi durumunda bile ses kalitesi bozulmaya uğramayan kulaklıklar, Armin’in stüdyosunda aradığı ve kullandığı güce sahip.

A5-PRO Buuren’i Anlatıyor

Armin van Buuren'in dünya turnelerindeki tecrübelerinden yola çıkan Philips ses uzmanları, Philips A5-PRO kulaklıkların değiştirilebilir, yumuşak ve konforlu süngerlerini farklı ortamlara uyum sağlayabilmesi için 3 farklı boyutta tasarladı. Artık DJ’lerin kulaklıklarından tanındığını söyleyen Buuren, A5-PRO kulaklığının kendisini anlatmasını, tarzını ve havasını da sevdiğini söylüyor.

1408006276_philips-armin-van-buuren-a5pro-image-3.jpg

DJ Kabininde Tam Performans

Profesyonel DJ'ler düşünülerek tasarlanan kulaklık üzerindeki parçalarının her biri, şarkıları karıştırma sırasında rahatça tek kulakla dinlenebilmesi için 90 derece dönebiliyor. Dışarıdan gelen seslere dikkat edilmesi gereken durumlarda bile bu dönme özelliği rahatlık sağlıyor. Lüks ve hava alabilen kulaklıklar en uygun ergonomiyi sağlarken aynı zamanda dış sesleri yalıtarak bas sesleri kulaklık içerisinde tutabiliyor. Bu da şarkı değiştirirken kalabalığın sesinin yalıtarak DJ’in müziğine odaklanmasını sağlıyor. Philips A5-PRO’nun 4,7 metreye kadar açılabilen sarılı kısmıyla 1,3 metrelik kablosu, daha serbest hareket etmeye olanak sağlıyor. Kulaklığın sarılı kısmı çekme sonucunda parçalarda oluşan gerilimi de azaltarak karmaşa yaratmadan daha uzun bir kablo olanağı sağlıyor

A5-PRO ile Her Yer Müzik

Philips A5-PRO kulaklıklar, günün büyük bir kısmını müzikle geçiren Armin gibi profesyonel DJ’lerden esinlenerek dizayn edildi. Kulaklıklar kolay saklama için katlanabiliyor. A5-PRO’nun akıllı tasarımı ve sağlam tasarımlı alüminyum menteşeli çelik alaşım baş bandı, kulaklığın kolayca hareket ettirilebilmesini sağlıyor. Böylece Philips A5-PRO kulaklıklar DJ’in kabininde, iki konser arasında, uçakta yeni çıkan şarkıları dinlerken aradığı rahatlık alanını sağlıyor.

Philips A5-PRO, 999 TL’den satışa sunuluyor.