Kullanıcılar LG G5'te en fazla ön stereo hoparlör görmek istiyor

Yapılan bir ankete göre kullanıcılar LG G5'te en fazla ön stereo hoparlör görmek istiyor. İşte kullanıcıların diğer talepleri...

Kullanıcılar LG G5'te en fazla ön stereo hoparlör görmek istiyor

LG’nin 21 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi’nde resmen açıklayacağı yeni tepe modeli G5’e ilişkin şu ana dek sızıntılar gerçekleşti, ancak telefonun tasarımı ve bazı teknik detayları hala gizemini koruyor. Tasarım noktasında LG G5 olduğu iddia edilen bazı çizimler yayınlandı, fakat henüz Galaxy S7 ailesinde olduğu gibi resmi ya da canlı görüntüler görebilmiş değiliz.

LG G5’in muhtemel teknik özelliklerine değineceğiz, ancak öncesinde Android Central sitesinin okuyucularına yönelttiği “LG G5’te en çok neyi görmek istiyorsunuz?” sorunun yanıtına göz atalım. Taleplere bakıldığında kullanıcılar LG G5’te en fazla ön stereo hoparlörler görmek istiyor. HTC’nin One M7’den bu yana kullandığı BoomSound stereo hoparlörler mobil dünyasında ses kalitesinde önemli bir sıçrama gerçekleştirdi. Kullanıcıların mobil cihazlarda en fazla müzik dinleme ve video seyretme aktivitelerini gerçekleştirdiği hesaba katıldığında, talebin en fazla ön stereo hoparlör için olması normal karşılanabilir. Yeri gelmişlen HTC'nin One M10 modelinde BoomSound stereo hoparlörleri kaldıracağını belirtelim. 

1454915612_56b408cdac1fe3215c519d33.jpg

Kullanıcıların en fazla talep ettiği diğer detaylar ise; hafıza kartı girişi, çıkarılabilir pil, parmak izi sensörü ve geliştirilmiş yazılım şeklinde sıralanıyor.

LG G5’in muhtemel teknik özelliklerine geldiğimizde, telefonda 5.4 ya da 5.6 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, Snapdragon 820 yongaseti, 3/4GB RAM, 32/64GB dahili depolama, microSD kart desteği, çift arka kamera, parmak izi tarayıcısı ve USB Type-C girişinin yer alması bekleniyor.