League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finaline hazır mısınız?

Efsane oyun League of Legends (LOL)'ın Türkiye Büyük Finali göz kamaştırıcı bir organizasyonla 12 Temmuzda düzenleniyor.

League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finaline hazır mısınız?

League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali 12 Temmuzda Ülker Sport Arena'da gerçekleştiriliyor. 10 bin biletin satıldığı bu büyük organizasyonda kendilerine "eSporcu" diyen gençler kozlarını sanal dünyada paylaşacak.

Öncelikle bilmeyenler için League of Legends nedir onu analtalım. Tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

Bu oyunun dünya çapında yapılan liginin Türkiye şampiyonu yarın belli oluyor. Türkiye'nin 2014 sezonunun en iyi 2 LoL takımları olan DP.ByNoGame ve Team Turquality'nin tüm hünerlerini sergileyecekleri final maçında karşı karşıya geliyorlar. Bakalım kim kazanacak?