Leman Sam'ın web sitesi hacklendi!

Son zamanlarda İslam dini ile ilgili söyledikleri eleştirilen Leman Sam'ın web sitesi hacklendi.

Leman Sam'ın web sitesi hacklendi!

Son zamanlarda İslam dini ile ilgili söyledikleri eleştirilen Leman Sam'ın web sitesi hacklendi.

Ünlü sanatçı Leman Sam, Edirne Kipa AVM'de hayranlarıyla imza gününde bir araya gelmişti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, bazı ünlü isimlerin umreye ve hacca gitmeleri konusunda bir şey konuşmak istemediğini, gerçekten isteyerek inandıkları için gidenlere saygısının sonsuz olduğunu ifade etmiş ancak daha sonra yaptığı açıklaması tepki almasına yol açmıştı. Leman Sam, yaptığı açıklamada: "Araplar bu işi kazanç haline getirdi. Ben buna karşıyım. Zaten ülkemiz fazla parası olan ülke değil. Gidip de Araplar'a para kaptırmak benim için ters. Bana sorarsanız hacca gider misiniz? Hayır gitmem. Herkesin kendine göre bir dini inancı vardır. Araplar'a da para kaptırmam" demişti.

1398126054_img20140422015230.jpg

Bu açıklamalarının ardından tepki alan sanatçının web sitesi geçtiğimiz dakikalarda Hacked By CYBeRiZM tarafından hacklendi. CYBeRİZM, lemansam.com.tr anasayfasında:

leman Sam: Hacca ve umreye kesinlikle gitmem (Zaten Gitme Orasa1 Senin Gibi Ruhunu Paraya Satmışlara Göre Değil)

SANSASYON YARATIP MEDYAYA HABER OLMAK İÇİN YAPMADIĞNIZ ŞAKLABANLIK KALDIMI? YAZIKLAR OLSUN UTANIYORUM SİZİN GİBİ SÖZDE TÜRKLERDEN..!! Şeklinde not düştü.