Lenovo akıllı telefon lansmanına yeni imzalarla hazırlanıyor

Lenovo akıllı telefon pazarına girmesine kısa bir süre kala, önemli işbirliklerini duyurmaya başladı

Lenovo akıllı telefon lansmanına yeni imzalarla hazırlanıyor

Motorola Mobility satın almasının ardından dünyada üçüncü büyük akıllı telefon üreticisi konumuna yükselen Lenovo, Türkiye’de cep telefonu lansmanına hazırlanırken, işbirliklerini imzaya taşıdı.

Lenovo, akıllı telefon distribütörü olarak Indeks Bilgisayar ve Turkcell kanalındaki akıllı telefon distribütörü olarak da KVK Teknoloji Ürünler ve Tic. A.Ş ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Lenovo’nun distribütörlük anlaşmalarından oldukça memnun olduklarını dile getiren Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı şunları söyledi: 

1418827634_gulfem-cakmakci-lenovo2.jpg

“Lenovo PC pazarında 5 çeyrektir liderliğini devam ettiriyor. Bugün satılan her 4 üründen biri Lenovo. PC pazarındaki başarımızın ardındaki doğru strateji, kararlılık ve planlama yeteneğimizi mobil cihazlara da taşıyacağız. Her segmentte liderliği hedeflerken, alanında lider iş ortakları ile işbirliği yapmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda uluslararası bir teknoloji markası olarak, satış kanallarından tüketiciye kadar her alanda gücümüzü en üst seviyede yansıtabileceğimiz, başarılı işbirliklerimizi resmileştiriyoruz