Lenovo Mükemmel Ses Kalitesi Sunan Tabletlerini MWC'de görücüye çıkardı!

Tablette sinematik ses deneyimine hazır mısınız?

Lenovo Mükemmel Ses Kalitesi Sunan Tabletlerini MWC'de görücüye çıkardı!

Herkes için farklı ihtiyaca ve kullanım şekline uygun benzersiz ürünler yaratan teknoloji lideri Lenovo, İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen ve yılın en önemli teknoloji buluşmalarından biri olan Mobil Dünya Kongresi’nde (Mobile World Congress- MWC) en yeni ürünlerini tanıttı. Kongre’de tanıtılan uygun fiyatlı Lenovo A Serisi tabletler, yüksek hızlı LTE bağlantısı ve Dolby Atmos® teknolojisi sayesinde eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyor. Lenovo TAB 2 A10-70 ve A8, hoparlörleri ile benzersiz bir ses deneyimi sunarak film izlemeyi de çok daha keyifli hale getiriyor.

 1425330849_tab2a8pinkhero05withinterfacehighres.jpg

TABLETTE SİNEMATİK SES SİSTEMİ DÖNEMİ

İnce ve hafif olduğu kadar yüksek performansa da sahip, geniş ekranında görsel ve işitsel ziyafet sunan bir tablet, servete mal olur diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kullanıcıların büyük bir bölümünün, tabletini oyun oynamak, film izlemek ya da müzik dinlemek için kullandığını hesaba katan Lenovo,mükemmel multimedya özellikleriyle dikkat çeken TAB 2 A10-70’İ yarattı.

Lenovo, görsel ve işitsel teknoloji ziyafetini tamamlamak için TAB 2 A10-70’İ Dolby Atmos® teknolojisiyle donatarak sinematik ses sistemi içeren ilk 10 inç Android tablet haline getirdi. Bir tablet için olağanüstü nitelikte bir ses özelliği olan çok hoparlörlü ses çubuğuna sahip Tab 2 A10-70, yalnızca 8,9 mm incelikte ve 509 gram hafifliğinde. MediaTek® dört çekirdekli işlemci ile Android™ 4.4 çalıştıran tablet, ışık hızında LTE bağlantısı, çift bantlı Wi-Fi ve 8 megapiksel arka kamerası ile göz dolduruyor. İnci beyazı veya gece mavisi renkleri ve 199 $'dan başlayan fiyatı ile dikkat çeken TAB 2 A10-70, fiyat ve performans arasındaki ilişkiyi yeniden şekillendiriyor.

1425330861_tab2a10darkbluehero03.jpg

KÜÇÜK AMA DONANIMLI

8 inç ekranıyla kolay taşınabilirlik sunan TAB 2 A8, uygun fiyatı ve yüksek teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. TAB 2 A8, sosyal medya güncellemeleri ya da görüntülü sohbet gibi bağlantı görevlerini kolayca yerine getirirken 360 gram hafifliği ile de size her yerde eşlik ediyor. Sekiz saatlik pil ömrü, çift SIM kart ve veri için yüksek hızlı LTE özellikleri ise onu bir adım öteye taşıyor. İyi bir ses deneyiminin küçük bir tabletle de sunulabileceğini kanıtlayan TAB 2 A8, hareketli ses deneyimini kulaklıklardan sunan Dolby Atmos ile de müzik tutkunlarını kendine bağlıyor. 5 megapiksel arka kamerası, Android 5.0 Lollipop çalıştıran ilk tablet olma özelliği ve MediaTek 64-bit Dört Çekirdekli işlemcisi ile de dikkat çeken TAB 2 A8, mikroSD kart ile 32 GB'ye kadar depolama alanı içeriyor. İnci beyazı, siyah, gece mavisi veya neon pembe olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile kullanıcıyla buluşuyor.