Lenovo Y serisi Laptoplar ile oyunu yeniden başlatın!

Lenovo, gerçek oyunseverlerin yüzünü güldüren Y serisi dizüstü bilgisayarlarıyla yüksek performansı standartlaştırıyor.

Lenovo Y serisi Laptoplar ile oyunu yeniden başlatın!

Lenovo, üstün performans sunan Y serisi dizüstü bilgisayarlarıyla, özellikle bilgisayar oyunu tutkunlarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Oldukça iyi bir multimedya deneyimi sunan Lenovo Y serisi dizüstü bilgisayarlar, Ultra HD ekranları, güçlü grafik işlemcileri ve özel ses sistemleri sayesinde oyunseverlerin hayalindeki bilgisayar olarak dikkat çekiyor.

1426594258_y70touchhero.jpg

TAŞINABİLİR OYUN MERKEZİ

Ultra HD ekranın sunduğu görüntü kalitesiyle film, oyun ve resimlerin oldukça canlı göründüğü Lenovo Y50, JBL® stereo hoparlörleri sayesinde müzik dinlerken, oyun oynarken veya video seyrederken canlı ve benzersiz ses deneyiminin keyfini sunuyor. NVIDIA® GTX-960M'ye kadar bağımsız grafik işlemci seçenekleri sayesinde grafik performansını da en üst seviyeye çıkaran Lenovo Y50 modeline göre 1TB SSD'ye kadar depolama alanı sunuyor. Böylelikle tüm oyunlarınız ve ortam dosyalarınız için bolca alana sahip olabiliyorsunuz. Loş ışıklı ortamlarda kolay yazı yazmak ya da karanlıkta oyun oynama deneyimini artırmak için alttan aydınlatmalı klavye özelliği ise son dönemin olmazsa olmaz donanımlarından birisi.

1426594269_y50hero05.jpg

GENİŞ EKRANDA OYUN KEYFİ

Geniş ekranda oyun keyfi sunan Lenovo Y70 dokunmatik modeli ise 17,3 inç full HD ekranı ile parlak ve ayrıntılı görsellerle süslü olağanüstü bir multimedya performansı vaadediyor. Dokunmatik ekran sayesinde dizüstü bilgisayara yepyeni bir ektileşim imkanı katan Y70, en iyi kullanıcı deneyimi için 10 parmak dokunuşlu çoklu dokunmatik ekran teknolojisini kullanıyor. Oturum açmanız için entegre web kamerasını kullanan yüz tanıma yazılımı Veriface Pro sayesinde parola yazmadan oturum açabilir, bilgisayarınızın güvenliğini artırabiliyorsunuz.

Ürün elimize ulaştığında detaylı incelemesini siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.