Lenovo’nun Kurumsal Ürünler Bilgilendirme Merkezi hizmete girdi

Lenovo, şirket ortaklarının bir araya gelip toplantılar yapacağı kurumsal müşterilere yönelik bir “Kurumsal Ürünler Bilgilendirme Merkezi” oluşturdu.

Lenovo’nun Kurumsal Ürünler Bilgilendirme Merkezi hizmete girdi

Lenovo EMEA Başkanı Eric Cador, Stuttgart’da EMEA “Kurumsal Ürünler Bilgilendirme Merkezi”nin açılışını gerçekleştirdi. Bu önemli merkezde müşteriler ve iş ortakları arasında toplantılar gerçekleştirilirken, karşılıklı etkileşim ve bilgi paylaşımı olanakları sağlanacak. Mart ayında Stuttgart’ta açılan Lenovo’nun global HPC (High Performance Computing - Yüksek Başarımlı Hesaplama) inovasyon merkezinin ardından Lenovo EMEA “Kurumsal Ürünler Bilgilendirme Merkezi’ni açarak şirketin müşteri odaklı duruşunu bir kez daha göstermiş oldu.

1443695287_14436187513briefingroomspic3.jpg

Yeni sunum teknolojileriyle donatılmış bu merkez, müşteri ve partnerlerin, önemli iş ortakları, Lenovo uzmanları, geliştiricileri ve yöneticileriyle bir araya gelebileceği rahat ve etkileşimli bir tartışma ortamı sağlıyor. Stuttgart Almanya’da yer alan merkez, Lenovo’nun güven veren bir iş ortağı olarak uzmanlığını ortaya koyabileceği ve bölgedeki şirketlere destek verip inovasyonu teşvik edeceği bir çalışma alanı olarak tasarlandı. Lenovo EMEA Başkanı Eric Cador konuyla ilgili şunları söyledi:

1443695301_14436187822ebcreceptionareapic5.jpg

“Büyük Kurumsal projelerde müşterilerimiz ve iş ortaklarımız arasındaki ortaklığı geliştirerek Açık Sistemler pazarında birinciliğe oynamayı hedefliyoruz. Yeni ‘Kurumsal Ürenler Bilgilendirme Merkezi’miz, gelecekteki başarımız ve kurumsal alandaki isteklerimizi gerçekleştirebilmemiz için oldukça önemli. Odağımız ürün inovasyonunda başarıyı yakalamakla kalmayıp, aynı zamanda müşterilerin iş yapış şekillerini değiştirebilecek çığır açıcı projelerde onlarla bir arada çalışabilmek.”