LG Electronics, EISA Ödüllerinde büyük bir başarıya imza attı

LG Electronics, 4K OLED TV, Smart+ TV, SoundPlate ve yeni amiral gemisi LG G3 ile Avrupa Görüntü ve Ses Birliği (EISA) ödüllerinde büyük bir başarı kazandı. LG Electronics, OLED TV teknolojisi ile üç yıl üst üste EISA ödüllerinde başarı kazanan tek marka

LG Electronics, EISA Ödüllerinde büyük bir başarıya imza attı
LG Electronics, ev eğlence sistemleri alanındaki liderliğini bir kez daha kanıtladı. İlk defa WRGB özelliğini içeren en ileri teknolojiye sahip OLED ekran ile 4K çözünürlüğü birleştirmeyi başaran LG Electronics’in 77 inçlik LG 4K Curved OLED TV (77EC980V) modeli, EISA ödüllerinde European High-End TV 2014–2015 Ödülü’nü kazandı. Ürün, en son teknolojiye sahip bu ekran sayesinde oldukça net ve detaylı görüntülerin yanında sonsuz bir kontrast oranı sağlıyor. Oldukça ergonomik bir şekilde kavislendirilmiş 4K Curved OLED TV, kullanıcılara kapsayıcı bir izleme deneyiminin yanında geniş bir izleme açısı da sunuyor. Ayrıca 77EC980V, sahip olduğu Tru 4K Engine Pro özelliği sayesinde düşük çözünürlüklü içerikleri işleyerek Ultra HD görüntü kalitesine yakın bir şekilde yükseltiyor.
 
1408702747_lg-77ec980v.jpg
Smart+ TV teknolojisi ile kendinizi görüntünün içinde hissedin
 
EISA bünyesinde European Smart TV 2014–2015 Ödülü’nü almaya hak kazanan LG 55 mart+ TV (55LB870V) modeli, geniş izleme açılı ekranı sayesinde gerçek renklerle beraber derin kontrast oranı ve oldukça net bir Full HD görüntü kalitesi sunuyor. Büyük beğeni toplayan webOS platformu sayesinde kolay ve eğlenceli bir kullanıcı deneyimi sağlayarak eğlence dünyasının kapılarını açıyor. Smart+ TV, ultra ince kenarlara sahip Cinema Screen tasarımı sayesinde izleyicilerin kendilerini TV’deki görüntünün içinde hissetmesine imkan tanıyor.
 
1408702820_lg-oled-tveisa-award-2014-2015.jpg
LG SoundPlate EISA’dan ödülle döndü
 
LG Electronics’in başarılı ürünü LG SoundPlate (model LAB540) ise, European HT Soundbase 2014–2015 Ödülü’nü almaya layık görüldü. TV’lerin altına oldukça rahat bir şekilde yerleştirilebilecek uyumlu bir tasarıma sahip LG SoundPlate, 4.1 kanallı 320W’lık Surround ses sisteminin yanında kablosuz Subwoofer, dahili 3D Blu-ray oynatıcı ve akıllı TV fonksiyonları sayesinde ev eğlence sistemlerinde istenilen her türlü çözümü bünyesinde barındırıyor. Bluetooth özelliği sayesinde kullanıcıların diğer cihazlardan ses içerikleri aktarmasına imkan veriyor.
1408702775_lg-lab540.jpg

‘Akıllı Sadelik’ yaklaşımı LG G3’ü EISA’da zirveye taşıdı

LG Electronics’in yeni amiral gemisi LG G3, bu yıl düzenlenen EISA ödüllerinde European Advanced Smartphone 2014–2015 Ödülü’nü alarak LG Electronics’in Akıllı Sadelik felsefesinin başarısını bir kez daha gösteriyor. Kullanıcılar LG G3’ün nefes kesici Quad HD ekranı ve Lazer Otofokuslu 13 MegaPiksel OIS+ kamerası ile oldukça kolay ve hızlı bir şekilde her anı gerçekçi olarak kaydedebiliyorlar. LG G3, kendine özel tescilli yazılımları ve Akıllı Klavye, Akıllı Uyarı ve Knock Code gibi birçok yenilikçi teknolojiyle rahat ve kolay ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

1408702791_lg-g3eisa-award-2014-2015.jpg

LG Ev Eğlence Sistemleri Bölümü Başkanı ve CEO’su Hyun-hwoi Ha, konuyla ilgili olarak “EISA gibi saygın bir organizasyon tarafından ürünlerimizin ödüle layık bulunması bizim için çok büyük bir onur. LG Electronics’in endüstri standartlarının en iyisini sunmasını isteyen tüm dünyadaki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak adına teknoloji ve tasarımın sınırlarını zorlamaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.