LG G Watch'ın fiyatında indirim

LG'nin yeni akıllı saati G Watch R öncesinde G Watch'ın fiyatında indirme gidildi.

LG G Watch'ın fiyatında indirim

LG’nin Google I/O etkinliğinde duyurulan Android Wear işletim sistemli ilk akıllı saatlerden G Watch’ın fiyatında indirime gidildi. Önümüzdeki günlerde başlayacak IFA Fuarı’ında birçok üreticinin yeni nesil akıllı saatlerini duyurması bekleniyor. Bu üreticiler arasında LG de yer alıyor. Güney Koreli üreticinin Android Wear işletim sistemli yeni saati yuvarlak tasarımlı Plastik OLED ekranlı G Watch R isimli model olacak.

Yeni akıllı saatlerin piyasaya sunulacak olmasıyla yılın ilk yarısında tanıtılan modellerde fiyat indirimine gidilmesi beklenen bir gelişmeydi. Nitekim ilk indirim haberi de geldi. BestBuy’da ve dünyanın birçok noktasında 230 dolara satılan LG G Watch’ın fiyatında 50 dolar indirime gidildi. Akıllı saatin yeni fiyatı 180 dolar olarak açıklandı.

1409546524_geeg.png

LG G Wathc’ta yapılan indirimin ülkemize nasıl yansıyacağını bilmiyoruz, zira akıllı saat henüz ülkemize giriş yapmadı.

LG G Watch’ta 1.65-inç büyüklüğünde 280 x 280p çözünürlüklü ekran, 1.2GHz’de çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 512MB RAM, 4GB dahili depolama ve 400mAh kapasiteli pil yer alıyor. 9.95mm kalınlık ve 63 gram ağırlığında olan akıllı saat ayrıca suya ve toza karşı dirençli bir yapıda.