LG G2 kullanıcılarını mutlu edecek gelişmeler

LG, G2 için kapsamlı iki güncelleme hazırlıyor.

LG G2 kullanıcılarını mutlu edecek gelişmeler

2013’ün en iyi akıllı telefonlarından biri olmayı başaran LG G2 için iyi haberlerimiz var. Tanıtımı üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen hala kayda değer satışlar elde eden LG G2, İtalyan kaynakların LG içerisinden elde ettiği bilgilere göre bu yılın sonunda kapsamlı bir güncelleme alacak. Güncellemeyle birlikte LG G3’te gördüğümüz tüm arayüz içerikler LG G2’ye sunulacak. Bu içerikler arasında LG’nin ödüllü akıllı klavyesi, daha sade ve temiz bir görünüme kavuşan yeni arayüz yer alacak. Kısacası LG G3’te şu an yer alan yazılımsal tüm özellikler LG G2’ye de getirilecek.

1408777926_faealg-g3-vs-lg-g2-1-of-15-710x399.jpg

LG G2 için gelişmeler bununla sınırlı değil. Google’ın haziran ayında duyurduğu ve şu an ön izleme sürümü dağıtımda olan Android L güncellemesi de 2015’te LG G2 kullanıcılarıyla buluşacak. LG’nin söz konusu güncelleme içerisine neler dahil edeceğini şu an için bilmiyoruz fakat, Android L ile materyal tasarımın izlerini G2’de görmeye başlayacağız.

Donanım özellikleri hala ön planda olan G2’nin G3 özelliklerini almasıyla kullanıcılar telefonlarından uzun bir süre daha vazgeçmeyecektir.