LG G3 Android 6.0 güncellemesi Avrupa geneline yayıldı

LG G3 için Android 6.0 güncellemesi Avrupa genelinde dağıtıma sunuldu. Güncellemenin bu ay ülkemizde de yayınlanması bekleniyor.

LG G3 Android 6.0 güncellemesi Avrupa geneline yayıldı

LG, 2014 yılı tepe modellerinden G3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ilk olarak aralık ayında Polonya’da kullanıcılarla buluşturdu. Bir  nevi beta süreci geçiren güncelleme XDA Geliştiriciler Forumu sitesinde yer alan kullanıcı yorumlarına göre Avrupa geneline yayılmaya başladı. Romanya ve İtalya’da OTA (şebeke) ve LG PC Suite aracılığıyla yayınlanan güncelleme beraberinde kapsamlı yenilikler getiriyor.

1458623042_21.jpg

LG G3 Android 6.0 güncellemesine dahil edilen yenilikler

*Sadeleştirilen uygulama izinleriyle artık uygulamaların erişebildiği bilgileri yönetmek çok daha kolay hale geliyor. Bununla birlikte uygulamaların erişim ayarları sadece yükleme sırasında değil her zaman erişilebilir ve düzenlenebilir halde olacak.

*Android 6.0 Marshmallow, titreşim ve sesli mod için sessizlik özelliğinin yanında tüm seslerle ya da sadece bildirimler ve alarmları kapsayacak şekilde ayarlanabilen yeni "Do Not Disturb" modunu içerecek.

*Yeni eklenen Doze Modu ise telefon kullanılmadığı zamanlarda arka planda çalışan belirli uygulamaları kapatarak pil ömrünü önemli bir miktarda uzatıyor.

*Android 6.0 güncellemesi ayrıca LG G4’te kullanılan dördüncü nesil LG UX arayüzünü G3’e getiriyor.