LG G3 kullanıcılarını sevindirecek haber geldi!

LG, Android 5.0 Lollipop güncellemesini Güney Koreli LG G3 kullanıcıları için hafta sonundan itibaren yayınlayacak.

LG G3 kullanıcılarını sevindirecek haber geldi!

Google, Android tarihinin en büyük güncellemesi olarak nitelendirdiği Android 5.0 Lollipop güncellemesini geçtiğimiz hafta başından itibaren yayınladı. Android Lollipop'un imajlarının daha önce diğer akıllı telefon üreticilerine sunulmasıyla birlikte firmalar güncelleme üzerinde çalışmalarına başlamıştı. Bu bağlamda Güney Koreli teknoloji devi LG'den güncelleme ile ilgili sevindirici haber geldi.

LG Güney Kore bloğundan verilen haberlere göre Android 5.0, LG G3 kullanıcıları için bu hafta sonundan itibaren kullanıma sunulacak. Habere göre şimdilik Güney Kore'de geçerli olacak olan güncelleme üç büyük GSM operatörü (LG U+, Kore Telekom, SKT)tarafından aynı anda kullanıcılara sunulacak. Buna ek olarak, güncelleme LG'nin kendi web sitesinden  http://www.lgmobile.co.kr/ doğrudan indirme mümkün olacak. 

1416853784_img20141106150711.jpg

Güncelleme LG G3'e materyal tasarımın yanında şirketin kendine özgü Optimus arayüzünü kazandırmış olacak. Öte yandan ART'nin Android 5.0 ile standart hale gelmesi cihazın batarya ve genel performansına büyük katkı sağlayacak. Ülkemizde de birçok kullanıcısı olan LG G3 sahipleri Android 5.0 Lollipop güncellemesini biraz beklemek zorunda kalacak.