LG G4'lerde batarya problemi mi var?

Sizin LG G4'ünüzde de batarya problemi var mı?

LG G4'lerde batarya problemi mi var?

LG Electronics yeni nesil "amiral gemisi" G4'ü geçtiğimiz Nisan ayında görkemli bir lansmanla tanıttı ve Mayıs ayı itibariyle de satışa sundu. Tüm internet sitelerinin yaptığı incelemeler içinde bizim yaptığımız LG G4 incelememiz en çok okunan ve tıklanan haber oldu. Bundan dolayı siz değerli okuyucularımıza tekrar tekrar teşekkür ederiz.

Bu gün bir okuyucumuz bize ulaştı ve 10 gün önce kendisine bizim tavsiyelerimiz üzerine LG G4 aldığını söyledi. LG G4'te pil tarafında bir sorun yaşadığını, gün içinde 2 kez telefonunu şarj etmek zorunda kaldığını ve bunun normal olup olmadığını şahsıma sordu. Amerika'da yaşandığı belirtilen "LG G4 ekran sorunu" ile ciddi bir mesai harcayan LG Electronics'in yeni nesil amiral gemisinde böyle bir sorun ile karşılaşması basit bir üretimsel sorun mu yoksa akut bir durum mu bunu sizlere soracağız.

1438598112_1432726536lg-g4-970-80.jpg

Bu pil süresi takdir edersiniz ki kesinlikle normal değil; zira LG G4 pil tarafında mükemmel işlere imza atmasa da böyle bir durumla da kullanıcısını başbaşa bırakmıyordu. Bizim yaptığımız testlerde LG G4 gün içinde standart kullanımla akşam 20:30 civarlarında %20 - %25 arası pil gücüne düşüyordu. Bu da Süper Güç Tasarruf Modu ile sizin geceyi tamamlamanıza rahatlıkla yetmekteydi.

Günde iki kez şarjz edilen bir telefon tabi ki normal olamaz!

Okuyucumuz bu durumda ne yapacağını sorduğunda biz kendisini servise yönlendirdik ve basit bir pil değişimi ile yaşadığı sorunun önüne geçilebileceğini belirttik. 

Şimdi siz değerli okuyucularımıza şunu sormak istiyoruz. Sizin LG G4'ünüzde ya da çevrenizde kullanılan LG G4'lerde böyle bir durum var mı? Böyle bir sorunla hiç karşılaştınız mı?

Bu tarz sorunları olan kişiler tanıyorsanız lütfen  adresine bilgi verin; biz de yardımcı olalım.