LG G4'ün tanıtım tarihi açıklandı

LG G4'ün merakla beklenen tanıtım tarihi açıklandı. Etkinlik düzenlenecek şehirler arasında İstanbul da var.

LG G4'ün tanıtım tarihi açıklandı

LG bir süredir sızıntılar eşliğinde ortaya çıkan amiral gemisi akıllı telefonu G4’ün tanıtım tarihini resmen açıkladı. Güney Koreli firma yeni telefonu için dünyanın altı önemli şehrinde etkinlikler düzenleyecek.  LG G4 28 Nisan’da New York, Paris ve Londra’da; 29 Nisan’da Seul, Singapur ve İstanbul’da düzenlenecek etkinlikler kapsamında tanıtılacak.

Dağıtılan davetiyelerde arka planda kullanılan deri görünümü, LG G4’te yer verilecek malzemeyi işaret ediyor olabilir. LG’nin G4’te daha özel bir malzeme kullanacağı bir süredir dillendiriliyor.

LG G4 son olarak kriter testinde ortaya çıkmış ve telefonda yer alacak birçok teknik detay gün yüzüne çıkmıştı. Telefonda; 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekran, 64-bit 6 çekirdekli Snapdragon 808 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera ve Android 5.1 yer alacak. 

Not: LG G4’ün birçok sürümünün olacağı iddia ediliyor. Bunlardan biri de LG G4 Note olacak. Bu sebeple kriter testinde ortaya çıkan özellikler LG G4’ün başka bir sürümüne de ait olabilir. 

1427782131_ahah.png