LG ile 'Yıldızlararası' filmini herkesten önce izleyebilirisniz

LG Türkiye Facebook sayfasındaki yarışmaya katılın, Christopher Nolan imzalı yılın en çok beklenen filmi Yıldızlararası’nın LG IMAX ön gösterimine katılma şansı yakalayın!

LG ile 'Yıldızlararası' filmini herkesten önce izleyebilirisniz

Bu yıl tüm sinemaseverlerin merakla beklediği “Yıldızlararası/Interstellar” 7 Kasım’da LG IMAX seçeneğiyle vizyona giriyor. Filmi herkesten önce LG IMAX deneyimiyle seyretmek isteyenlerin tek yapması gereken, LG Türkiye Facebook sayfasındaki yarışmaya katılmak. Yarışmadaki soruyu doğru olarak cevaplandırıp katılım formundaki bilgileri eksiksiz olarak dolduranlar arasından seçilecek kişiler İstanbul’da yapılacak ön gösterimlere katılma şansını yakalayacak.

The Dark Knight üçlemesi ve Inception gibi gişe rekorları kıran filmlerin yönetmeni Christopher Nolan’ın Yıldızlararası\Interstellar filminde Dünya üzerindeki yaşamımız sona ererken, bir grup araştırmacı insanlık tarihinin en önemli görevini üstleniyorlar. Bulunduğumuz galaksinin ötesine yolculuk ederek insanlığın, yıldızların ötesinde yaşamını sürdürmesinin mümkün olup olmayacağını keşfe çıkıyorlar.

1414839807_lginterstaller.jpg

“Yıldızlararası / Interstellar”ı ünlü yapımcı ve yönetmen Christopher Nolan (“The Dark Knight” films, “Inception”) yönetiyor. Başrollerde Oscar ödüllü Matthew McConaughey (“Dallas Buyers Club”), Oscar ödüllü Anne Hathaway (“Les Miserables”), Oscar adayı Jessica Chastain (“Zero Dark Thirty”), Bill Irwin (“Rachel Getting Married”), Oscar ödüllü Ellen Burstyn (“Alice Doesn’t Live Here Anymore”), ve Oscar ödüllü Michael Caine (“The Cider House Rules”) yer alıyorlar. Ayrıca oyuncu kadrosunda Wes Bentley, Casey Affleck, David Gyasi, Mackenzie Foy ve Topher Grace’de yer alıyor.

“Yıldızlararası/Interstellar” 7 Kasım’da LG IMAX seçeneğiyle sinemalarda izleyicisiyle buluşacak