LG Q6 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

LG Q6 ve Q6+ Avrupa'da satışa sunulacak mı? İşte tüm detaylar!

LG Q6 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

LG Q6, bu ayın başlarında piyasaya çıktığında, FullVision ekranını kitlelere göre 18:9 en-boy oranında sunacak. Geliştirilmiş LG Q6+ sürümüyle birlikte, akıllı telefonlar öncelikle Asya ana pazarlarında sırasıyla 365 dolar ve 435 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Bununla birlikte, LG'nin FullVision ekranını denemek isteyen Avrupalı ​​tüketiciler, Ağustos ayından başlayarak bunu yapabilecekler. Görünüşe göre, Q6 Almanya'ya 21 Ağustos'ta gelecek ancak, muhtemelen diğer Avrupa ülkeleri bunu aynı zaman çerçevesinde alacaktır.

 1501313782_lg-q6.jpg

İyi haber, LG Q6 Asya versiyonundan daha pahalı olmayacak. Akıllı telefon, Avrupa'da 349 € (410 dolar) fiyat ile satılacak ancak, sözleşmeyle daha da ucuza sunulabilir.

LG, LG Q6 ve Q6+'ın önce Asya'da piyasaya sürüleceğini ve bunu Avrupa, Latin Amerika ve Kuzey Amerika’nın izlediğini açıkladı. Asya ve Avrupa, LG Q6'yı Ağustos ayında alırsa, Kuzey Amerika bunu en az bir ay sonra alacaktır.

Ne yazık ki, LG Q6+'ın Avrupa'daki kullanılabilirliğinden bahsedilmiyor, ancak muhtemelen önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi edineceğiz ve bu yüzden konuyla ilgili daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.