LG V30 en net haliyle karşınızda!

LG V30 ekranı açıkken görüntülendi. İşte LG V30'un en net görüntüsü!

LG V30 en net haliyle karşınızda!

LG birkaç gün içinde yeni bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtacak. Ancak, LG V30 adlı telefonun tam olarak bir sır olduğu söylenemez. Çünkü şirket, LG V30 hakkında ara ara bilgiler versi ve tanıtımlar yayınladı.

Ancak LG V30'un resmi tanıtım yaklaştıkça, sızıntılar da sıklaşmaya başladı. Son sızdırılan görüntü, cihazın ilk yakın çekimini gösteriyor ve şimdiye kadar yapılan sızıntılardan dolayı çok fazla sürpriz görünmüyor.

1503919956_v30-header.jpg

Ancak bu fotoğraf yeni bir şey ortaya koymazken, cihazın daha iyi bir ayrıntısını görmemize izin veriyor. USB-C şarj bağlantı noktasını ve hoparlörü barındıran parlak metal çerçeve tam olarak görülürken, hemen üstünde ekranın güzel kavisli camını görebilirsiniz. LG'nin özel yeni eklenen kayan çubuk da dahil olmak üzere Android arayüzünün en yeni halini görebilirsiniz.

1503919742_v30-1.jpg

Ayrıca dikkat çekici olan diğer bir şey, önemli ölçüde daha küçük olan alt çerçeve. LG G6'nın aksine, LG artık üstteki çerçeve ile aynı boyuta indirmeyi başarmış görünüyor ve bu da şirket logosunun artık arka panele devredilmesine neden oluyor

LG V30, 31 Ağustos Perşembe günü IFA öncesi resmi olarak ilk kez yerini alacak. Geçmişteki söylentiler, Qualcomm'un üst seviye Snapdragon 835 ve 6 GB RAM dahil olmak üzere, bazı göz alıcı özelliklere sahip olduğu yönünde.