LG, yeni nesil OLED TV için ünlü takı tasarım firması Swarovski ile işbirliği yaptı

LG Electronics, mükemmel izleme deneyimini, en seçkin tasarım ile birlikte sunmak için OLED teknolojisi ile Swarovski kristallerini yeni LG Curved OLED TV’de birleştirdi.

LG, yeni nesil OLED TV için ünlü takı tasarım firması Swarovski ile işbirliği yaptı

Televizyonlar son dönemde tasarımları ile gittikçe farklışamaya başladılar. İlk nesil plazmaların kalınlıkları ile bu günün OLED TV'lerinin kalınlıkları kıyaslandığında

LG Electronics, yüksek kaliteli kristal üretiminde lider dünyaca ünlü Avusturyalı mücevher markası Swarovski’den aldığı tasarım desteğiyle türünün tek örneği Curved OLED TV modelini Berlin’de düzenlenen IFA fuarında görücüye çıkarttı. OLED teknolojisinin kendinden aydınlatmalı piksellerinin sağladığı gerçekçi renkler ve parlak kristallerle kaplanmış şık standı ile birlikte LG’nin bu yeni televizyonu başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir tasarım harikası.

 1410344492_s-oled-tv-1.jpg

Swarovski’nin en iyi kristalleriyle bezenmiş yeni LG Curved OLED TV, kağıt inceliğindeki şaşırtıcı 4 mm derinliği, 16 kg’lık ağırlığı ve görüş açınızla mükemmel uyum sağlayan kavisli ekranı ile TV izleme deneyimini en üst noktaya taşıyor. Kavisli ekran sayesinde ortaya çıkan ve televizyona havada duruyor efekti veren kristal standın üzerine SS8, 10 ve 12 olmak üzere üç farklı boyutta toplam 460 parlak Aurora Borealis kristalinin en yetenekli ustaların el işçiliğiyle uygulandığı belirtiliyor.

Başta pixel-dimming olmak üzere LG’nin benzersiz OLED teknolojileri sayesinde yeni LG Curved OLED TV benzersiz bir görsel kalite sunuyor. İzleyiciler sonsuz kontrast oranı ile birlikte doğal ve keskin renklerin inanılmaz gerçekçiliğinde her pikselin canlılığını ayrı ayrı seçebiliyorlar. En iyi tasarım ile en iyi teknolojiyi buluşturan tek ürün olan Swarovski kristalli LG Curved OLED TV benzersiz özellikleri ile göz alıyor.

Swarovski tasarımlı LG Curved OLED TV’nin bu yılın sonuna doğru Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor