LG’den bir ilk daha: Chrombase bilgisayar

LG, dünyanın ilk Google Chrome işletim sistemi ile çalışan Chromebase bilgisayarını CES 2014’te tanıtacağını açıkladı.

LG’den bir ilk daha: Chrombase bilgisayar

LG Electronics dünyanın ilk Google Chrome işletim sistemi ile çalışan Chromebase bilgisayarını CES Fuarı 2014 tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Hızlı, basit, güvenli ve uygun fiyatlı bilgisayar deneyimi sunan LG Chromebase (Model 22CV241) 21.5 inç geniş ve Full HD IPS ekranla geliyor.

Kolay OS kullanımı

LG Chromebase all-in-one bilgisayar, basit ama güçlü mimari ve birtakım Google uygulaması tarafından destekleniyor. Chrome Web Store’da on binlerce uygulamaya erişim sağlayan ürün aynı zamanda kullanıcıların e-posta ve dokümanlarını yazmalarına, güncel haber ve e-kitap okumalarına, fotoğraf ve videolarda değişiklik yapmalarına ve eğlenceli oyunlar oynamalarına olanak tanıyor. Kolay kullanım sunan LG Chromebase, tüketicinin Drive, Search, Maps, YouTube veya Google+ gibi Google ürünlerinden maksimum düzeyde avantaj elde etmesini sağlıyor.

 1387790464_lgchromebase1.jpg

“Her tip kullanıcı için çok kolay olan ve ödüllü LG Chromebase bilgisayar basitlik, güç ve tasarımın başarılı bir kombinasyonu” diyen LG Electronics IT Bölüm Başkanı Hyoung-sei Park sözlerine şöyle devam etti: “LG Chromebase masaüstü bilgisayarlar için geleceğin cihazı olarak düşünülen ve sadece evlerde değil, özellikle okullar, oteller, çağrı merkezleri ve diğer iş ortamlarında rahatlıkla kullanılabilecek seçkin bir ürün.”

Akıllı Full HD IPS ve daha fazlası

Mükemmel donanımı ve minimalistik tasarımı ile LG Chrombase, Chrome işletim sisteminin gücünü arkasına alıyor. Kişisel ve iş ortamında kullanım için ideal bir ürün olan bu bilgisayar, yüksek görüntü kalitesi, 178 derecelik görüş açısı, 21.5 inçlik Full HD (1920 x 1080) IPS ekran özelliği dikkat çekiyor. Dördüncü nesil IntelCPU işlemci gücü ile gelen LG Chromebase, web uygulamaları, oyunlar ve grafik işlemlerini de kolaylaştırıyor. 1.3 megapiksel webcam’i bulunan ürün 5W gücünde ses sisteme sahip.     

 1387790475_lgchromebase2.jpg

Ürünün özellikleri

-      İşlemci: Intel Celeron® CPU

-      İşletim sistemi: Chrome OS

-      Görüntü: 21.5 inç Full HD (1920 x 1080) IPS

-      Hafıza: 2 GB     

-      Bellek 16GB iSSD

-      Port: HDMI-in, USB 2.0 x 3, USB 3.0 x 1, LAN

-      Aksesuar: Klavye, mouse, kablo düzenleyici

-      Webcam: 1.3 M 720 HD