LG'den güncelleme müjdesi

LG G3'te yepyeni bir arayüze yer veren Güney Koreli üretici, yeni arayüzün diğer cihazlara sunulmasına ilişkin kullanıcıları sevindirecek bir açıklamada bulundu.

LG'den güncelleme müjdesi

LG’nin G3’te sunduğu dikkat çeken yeniliklerden biri yeniden dizayn edilen kullanıcı arayüzü olmuştu. Telefonda yer alan UX kullanıcı arayüzü, LG G2’de yer alan Optimus arabirime oranla daha sade, akıcı, düz tasarımlı ve kullanıcı dostu bir yapıya sahip.

1408425516_lgg3ux.jpg

LG yeni arayüzünü şu an için sadece G3 modelinde kullanıyor, ancak bu durum kısa süre içerisinde değişecek gibi görünüyor. LG cephesinden yapılan açıklamaya göre G3’te yer alan UX kullanıcı arayüzü bu yılın ikinci yarısından itibaren piyasada olacak tabletler ve giriş/orta seviye akıllı telefonlara güncelleme kapsamında sunulacak. Başta LG G2 kullanıcıları olmak üzere, G Pro 2, L serisi yeni nesil modeller ve hatta Optimus G Pro da (dileriz) yeni arayüzle tanışabilecek.

LG G3’te yer verilen UX arayüzü telefonun lansmanından bu yana kullanıcılardan övgü almaya devam ediyor. Hatta arayüz çeşitli kuruluşlarca ödüller de kazandı. 

kaynak: gsmarena